Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Żory PROMIEŃ LKS
pierwsza Tactiek 433
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 44.9
good Schieten solid
adequate Passen adequate
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Luccin met de inworp. Dachtera is nu in balbezit. Porru onderschept slim de pass. Porru geeft de bal voor. Novakov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Picaro passt de bal met de wreef. Porru is nu in balbezit. Dachtera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dachtera krijgt een gele kaart. Porru raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Novakov neemt zijn aanloop. Tussi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żory - PROMIEŃ LKS 0:1

17e minuut.
Porru met een sublieme pass. Koźbiał rent richting de bal. Chuliang begaat een overtreding. Chuliang krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Porru is nu in balbezit. Porru passt de bal met de wreef. Występski probeert naar een medespeler te passen. Novakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novakov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Siekierecki de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żory - PROMIEŃ LKS 0:2

26e minuut.
Maldonado passt de bal in één keer door. Daar is Novakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maldonado maakt een afschuwelijke overtreding. Maldonado krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Występski geeft een lange en hoge pass. Daar is Novakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kynin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Novakov raakt geblesseerd tijdens het duel. Novakov neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Tussi met een sublieme pass. Ventoso kopt de bal weg. Novakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novakov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żory - PROMIEŃ LKS 0:3

43e minuut.
Gębicki rent richting de bal. Koźbiał verovert de bal door een tackle van achteren. Koźbiał met een sublieme pass. Novakov is nu in balbezit. Novakov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żory - PROMIEŃ LKS 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Żory 79%, PROMIEŃ LKS 21%.
MKS Żory - PROMIEŃ LKS 0:4

47e minuut.
Występski passt de bal met de wreef. Porru is nu in balbezit. Porru passt de bal in één keer door. Kynin is nu in balbezit. Novakov verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Chuliang verovert de bal door een tackle van achteren. Chuliang geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Józefiak de bal onder controle te krijgen. Marincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Marincea schiet op doel. Yüceşen bokst de bal weg.

63e minuut.
Chuliang rent richting de bal. Chuliang passt de bal in één keer door. Józefiak speelt de bal door. Marincea is nu in balbezit. Marincea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Siekierecki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Luccin met de inworp. Porru is nu in balbezit. Porru geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pierścionek geeft de bal voor. Ginola bereikt de bal nog maar net als eerste. Marincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginola onderschept slim de pass. Ginola geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Żory 54%, PROMIEŃ LKS 46%.
MKS Żory - PROMIEŃ LKS 0:4