Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Synek Janusze Allegro FC
... Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
37 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 19.9
goed Schieten slecht
uitstekend Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Mikulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulski geeft een hoge lob. Inworp. Podżorski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Contreras geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Mouton speelt de bal door. Lampuga rent richting de bal. Ebilado rent richting de bal. Ebilado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Synek - Janusze Allegro FC 1:0

7e minuut.
Gut rent richting de bal. Gut speelt de bal door. Podżorski probeert naar een medespeler te passen. Lampuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampuga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pobóg met een harde bal richting middenveld. Mouton probeert naar een medespeler te passen. Cafazzo heeft problemen om de bal te vangen. Cafazzo geeft een lange en hoge pass. Lampuga maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Podżorski verovert de bal door een tackle van achteren. Podżorski geeft een lange en hoge pass. Ebilado rent richting de bal. Ebilado haalt uit met een fantastische trap. Mikulski kan de bal niet met de borst controleren. Paal! Pobóg met een sublieme pass. Mouton kopt de bal weg. Ebilado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebilado schiet op doel. De bal raakt de paal. Pobóg bokst de bal weg.

16e minuut.
Sarpei met een sublieme pass. Podżorski rent richting de bal. Podżorski probeert naar een medespeler te passen. Ebilado heeft problemen om de bal te vangen. Mouton geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cafazzo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Chwałek de bal. Lampuga rent richting de bal. Lampuga haalt uit met een fantastische trap. Pobóg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Synek - Janusze Allegro FC 2:0

24e minuut.
Podżorski heeft problemen om de bal te vangen. Podżorski met een sublieme pass. Lampuga rent richting de bal. Lampuga haalt uit met een fantastische trap. Pobóg probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Synek - Janusze Allegro FC 3:0

26e minuut.
Pokładowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokładowski passt de bal zonder na te denken. Ebilado is nu in balbezit. Ebilado draait met de bal, schiet en ... Mikulski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Podżorski neemt de hoekschop. Lampuga krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Inworp. Podżorski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lampuga probeert naar een medespeler te passen. Ebilado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebilado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Synek - Janusze Allegro FC 4:0

30e minuut.
Mouton kopt de bal weg. Chałaśkiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Ebilado rent richting de bal. Ebilado draait met de bal, schiet en ... Pobóg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Synek - Janusze Allegro FC 5:0

33e minuut.
Mouton passt de bal zonder na te denken. Cafazzo is nu in balbezit. Cafazzo speelt de bal door. Lampuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampuga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Lussenhoff verovert de bal door een tackle van achteren. Lussenhoff passt de bal in één keer door. Mouton speelt de bal door. Lampuga rent richting de bal. Lampuga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Sokół bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokół geeft een hoge lob. Chałaśkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Lampuga is nu in balbezit. Lampuga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Inworp. Sarpei met de inworp. Cafazzo probeert naar een medespeler te passen. Lampuga is nu in balbezit. Lampuga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Contreras speelt de bal door. Podżorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podżorski met een sublieme pass. Ebilado rent richting de bal. Ebilado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Jabłoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampuga rent richting de bal. Lampuga geeft een hoge lob. Ebilado is nu in balbezit. Ebilado schiet op doel. Pobóg bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Synek 13%, Janusze Allegro FC 87%.
FC Synek - Janusze Allegro FC 5:0

46e minuut.
Pokładowski speelt de bal door. Podżorski is nu in balbezit. Podżorski met een sublieme pass. Daar is Ebilado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ebilado draait met de bal, schiet en ... Pobóg bokst de bal weg.

48e minuut.
Mróz met een sublieme pass. Cafazzo geeft een lange en hoge pass. Daar is Chałaśkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ebilado is nu in balbezit. Ebilado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Mouton met een sublieme pass. Ebilado heeft problemen om de bal te vangen. Lampuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampuga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Klungelig pakt Podżorski de bal. Podżorski geeft de bal voor. Klungelig pakt Fonfara de bal. Ebilado is nu in balbezit. Ebilado passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Podżorski is nu in balbezit. Podżorski met een sublieme pass. Contreras geeft de bal voor. Ebilado is nu in balbezit. Ebilado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Synek - Janusze Allegro FC 6:0

55e minuut.
Pokładowski passt de bal met de wreef. Podżorski is nu in balbezit. Podżorski geeft een hoge lob. Ebilado springt en kopt de bal. Pobóg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Synek - Janusze Allegro FC 7:0

65e minuut.
Lampuga passt de bal zonder na te denken. Ebilado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouton rent richting de bal. Lampuga rent richting de bal. Lampuga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Sarpei onderschept slim de pass. Sarpei speelt de bal door. Cafazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cafazzo geeft een lange en hoge pass. Lampuga maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Mouton bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouton probeert naar een medespeler te passen. Ebilado rent richting de bal. Ebilado haalt uit met een fantastische trap. Pobóg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

74e minuut.
Daar is Sarpei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarpei probeert naar een medespeler te passen. Cafazzo probeert naar een medespeler te passen. Lampuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampuga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Klungelig pakt Lussenhoff de bal. Lussenhoff geeft een lange en hoge pass. Fonfara heeft problemen om de bal te vangen. Ebilado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebilado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ebilado probeert de bal aan de voet te houden. Mouton is nu in balbezit. Mouton probeert naar een medespeler te passen. Ebilado is nu in balbezit. Ebilado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Synek 26%, Janusze Allegro FC 74%.
FC Synek - Janusze Allegro FC 7:0