Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Janusze Allegro FC FC Synek
Normal Tactiek ...
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 53.1
poor Schieten very good
poor Passen excellent
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Cafazzo geeft een lange en hoge pass. Daar is Lampuga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lungholt rent richting de bal. Lungholt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Allegro FC - FC Synek 0:1

11e minuut.
Lungholt is nu in balbezit. Cafazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cafazzo met een sublieme pass. Lampuga is nu in balbezit. Lampuga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Podżorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podżorski passt de bal met de wreef. Lungholt is nu in balbezit. Daar is Lungholt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lungholt draait met de bal, schiet en ... Pobóg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lungholt rent richting de bal. Lungholt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Allegro FC - FC Synek 0:2

16e minuut.
Chwałek passt de bal zonder na te denken. Lampuga rent richting de bal. Lampuga passt de bal zonder na te denken. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt haalt uit met een fantastische trap. Paal! Lampuga is nu in balbezit. Lampuga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Allegro FC - FC Synek 0:3

19e minuut.
Mouton speelt de bal door. Podżorski is nu in balbezit. Podżorski passt de bal in één keer door. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Jabłoński is nu in balbezit. Lampuga verovert de bal door een tackle van achteren. Lampuga passt de bal zonder na te denken. Lungholt rent richting de bal. Lungholt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Contreras passt de bal in één keer door. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lampuga is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Cafazzo neemt de hoekschop. Lungholt maakt een snoekduik en kopt de bal. Chałaśkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lampuga is nu in balbezit. Lampuga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Allegro FC - FC Synek 0:4

25e minuut.
Mikulski speelt de bal door. Pokładowski probeert naar een medespeler te passen. Cafazzo probeert naar een medespeler te passen. Lungholt rent richting de bal. Lungholt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Allegro FC - FC Synek 0:5

27e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cafazzo zal de hoekschop nemen. Lungholt krijgt zijn hoofd ertegen. Lampuga rent richting de bal. Lampuga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Allegro FC - FC Synek 0:6

29e minuut.
Jabłoński geeft een hoge lob. Pokładowski is nu in balbezit. Pokładowski met een sublieme pass. Podżorski geeft een hoge lob. Lungholt krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pobóg trapt de bal weg van het doel. Pokładowski kopt de bal weg. Mikulski heeft problemen om de bal te vangen. Lungholt is nu in balbezit. Lungholt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Podżorski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lampuga de bal. Jabłoński is nu in balbezit. Lampuga onderschept slim de pass. Lampuga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Podżorski rent richting de bal. Podżorski met een sublieme pass. Lungholt is nu in balbezit. Lungholt haalt uit met een fantastische trap. Pobóg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Allegro FC - FC Synek 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Janusze Allegro FC 86%, FC Synek 14%.
Janusze Allegro FC - FC Synek 0:7

48e minuut.
Cafazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cafazzo geeft de bal voor. Lampuga rent richting de bal. Lampuga draait met de bal, schiet en ... Pobóg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Allegro FC - FC Synek 0:8

50e minuut.
Mróz rent richting de bal. Lungholt verovert de bal door een tackle van achteren. Mouton is nu in balbezit. Lampuga is nu in balbezit. Lampuga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Contreras heeft problemen om de bal te vangen. Podżorski is nu in balbezit. Podżorski geeft de bal voor. Lungholt heeft problemen om de bal te vangen. Lungholt haalt uit met een fantastische trap. Pobóg bokst de bal weg.

58e minuut.
Podżorski neemt de hoekschop. Lampuga kopt de bal weg. Daar is Mouton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Allegro FC - FC Synek 0:9

61e minuut.
Mikulski kopt de bal weg. Mouton probeert de bal aan de voet te houden. Mouton geeft een hoge lob. Lungholt is nu in balbezit. Lungholt draait met de bal, schiet en ... Pobóg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Pokładowski met een sublieme pass. Podżorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podżorski met een sublieme pass. Lampuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampuga schiet op doel. Pobóg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Cafazzo speelt de bal door. Lungholt rent richting de bal. Lungholt speelt de bal door. Lampuga rent richting de bal. Lampuga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Allegro FC - FC Synek 0:10

70e minuut.
Mouton speelt de bal door. Cafazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cafazzo speelt de bal door. Lampuga is nu in balbezit. Lampuga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Chałaśkiewicz met een harde bal richting middenveld. Mouton heeft problemen om de bal te vangen. Mouton speelt de bal door. Lungholt rent richting de bal. Lungholt schiet op doel. Pobóg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lampuga rent richting de bal. Lampuga met een sublieme pass. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Allegro FC - FC Synek 0:11

72e minuut.
Gut probeert naar een medespeler te passen. Bajon is nu in balbezit. Lampuga rent richting de bal. Lampuga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Contreras passt de bal zonder na te denken. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt draait met de bal, schiet en ... Pobóg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Allegro FC - FC Synek 0:12

81e minuut.
Mróz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouton verovert de bal door een tackle van achteren. Mouton speelt de bal door. Lampuga is nu in balbezit. Lampuga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Allegro FC - FC Synek 0:13

83e minuut.
Podżorski rent richting de bal. Podżorski passt de bal in één keer door. Lampuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampuga geeft een lange en hoge pass. Cafazzo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Janusze Allegro FC 76%, FC Synek 24%.
Janusze Allegro FC - FC Synek 0:13