Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Żory Auto Plus
pierwsza Tactiek 442
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 47.3
good Schieten solid
good Passen good
adequate Verdedigen solid


5e minuut.
Raţ onderschept slim de pass. Raţ speelt de bal door. Sygnat is nu in balbezit. Raţ rent richting de bal. Raţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kogut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogut geeft de bal voor. Kynin bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţ onderschept slim de pass. Raţ schiet op doel. Tussi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Dachtera geeft een lange en hoge pass. Kogut kopt de bal weg. Pierścionek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sygnat is nu in balbezit. Sygnat haalt uit met een fantastische trap. Tussi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Novoa kopt de bal weg. Zeţu rent richting de bal. Zeţu met een sublieme pass. Marincea is nu in balbezit. Marincea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Lafken kopt de bal weg. Raţ is nu in balbezit. Raţ probeert naar een medespeler te passen. Sygnat rent richting de bal. Sygnat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Guevara passt de bal met de wreef. Gębicki rent richting de bal. Gębicki passt de bal in één keer door. Marincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Marincea draait met de bal, schiet en ... Bruneau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Chuliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębicki passt de bal in één keer door. Marincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Marincea schiet op doel. Bruneau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dyduch verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żory - Auto Plus 1:0

21e minuut.
Rochnowski geeft een hoge lob. Sygnat speelt de bal door. Raţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţ haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Lafken speelt de bal door. Sygnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sygnat passt de bal zonder na te denken. Raţ is nu in balbezit. Raţ haalt uit met een fantastische trap. Tussi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Siekierecki speelt de bal door. Klungelig pakt Zeţu de bal. Kins rent richting de bal. Kins haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tussi met een harde bal richting middenveld. Pristavu kopt de bal weg. Raţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pierścionek probeert de bal met de borst te controleren. Raţ rent richting de bal. Pierścionek begaat een overtreding. Pierścionek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Żory 57%, Auto Plus 43%.
MKS Żory - Auto Plus 1:0

48e minuut.
Marincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogut verovert de bal door een tackle van achteren. Kogut geeft de bal voor. Raţ rent richting de bal. Raţ haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Lafken geeft een lange en hoge pass. Tussi met een sublieme pass. Marincea rent richting de bal. Gębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kins probeert naar een medespeler te passen. Marincea rent richting de bal. Marincea passt de bal in één keer door. Gębicki rent richting de bal. Gębicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Sygnat schiet op doel. Na een snelle pass probeert Siekierecki de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lafken zal de hoekschop nemen. Raţ kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Rochnowski passt de bal zonder na te denken. Gębicki is nu in balbezit. Gębicki passt de bal met de wreef. Daar is Marincea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marincea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pristavu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stolte komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Novoa is nu in balbezit. Lafken verovert de bal door een tackle van achteren. Lafken met een sublieme pass. Raţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Chuliang probeert naar een medespeler te passen. Gębicki heeft problemen om de bal te vangen. Pełka is nu in balbezit. Pełka passt de bal met de wreef. Lafken geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bruneau met een harde bal richting middenveld. Kins kopt de bal weg. Gębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Rochnowski met een sublieme pass. Pełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełka met een sublieme pass. Raţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS Żory - Auto Plus 1:1

86e minuut.
Stolte passt de bal met de wreef. Kynin heeft problemen om de bal te vangen. Kynin onderschept slim de pass. Sygnat rent richting de bal. Sygnat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Żory 56%, Auto Plus 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MKS Żory - Auto Plus 1:1