Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szalowa Street Auto Plus
4-1-2-2-1 Tactiek 442
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.8 gemiddelde waardering 47.6
poor Schieten solid
poor Passen good
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Giorgi met een sublieme pass. Guerao met een sublieme pass. Şenadam rent richting de bal. Stolte rent richting de bal. Stolte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Szalowa Street - Auto Plus 0:1

33e minuut.
Wichary bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafken verovert de bal door een tackle van achteren. Lafken geeft de bal voor. Sygnat kopt de bal weg. Kins geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szalowa Street 73%, Auto Plus 27%.
Szalowa Street - Auto Plus 0:1

64e minuut.
Guerao speelt de bal door. Szura rent richting de bal. Szura passt de bal zonder na te denken. Stolte rent richting de bal. Stolte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Foszmańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Foszmańczyk passt de bal met de wreef. Daar is Wichary, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolte rent richting de bal. Stolte haalt uit met een fantastische trap. Ociesa bokst de bal weg.

85e minuut.
Klungelig pakt Lafken de bal. Inworp. Lafken met de inworp. Stolte rent richting de bal. Stolte schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sygnat heeft problemen om de bal te vangen. Czereszewski geeft de bal voor. Ociesa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sygnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sygnat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szalowa Street - Auto Plus 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szalowa Street 69%, Auto Plus 31%.
Szalowa Street - Auto Plus 0:2