Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Auto Plus Szalowa Street
442 Tactiek 4-1-2-2-1
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
9 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 29.4
solid Schieten poor
good Passen poor
good Verdedigen good


17e minuut.
Szura met een sublieme pass. Şenadam is nu in balbezit. Foszmańczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Foszmańczyk krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Czereszewski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kins met de inworp. Szura heeft problemen om de bal te vangen. Szura geeft een lange en hoge pass. Ociesa bokst de bal weg. Raţ is nu in balbezit. Raţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Auto Plus - Szalowa Street 1:0

24e minuut.
Daar is Săvoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzarello is nu in balbezit. Met opzet legt Szura zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Szura naar de kleedkamers voor een vroege douche. Mazzarello is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Şenadam zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bruneau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Lafken speelt de bal door. Raţ is nu in balbezit. Raţ passt de bal met de wreef. Sygnat is nu in balbezit. Sygnat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Giorgi kopt de bal weg. Mazzarello bereikt de bal nog maar net als eerste. Foszmańczyk speelt de bal door. Raţ rent richting de bal. Raţ schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Auto Plus 28%, Szalowa Street 72%.
Auto Plus - Szalowa Street 1:0

54e minuut.
Rochnowski speelt de bal door. Lafken is nu in balbezit. Lafken geeft de bal voor. Sygnat krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Auto Plus - Szalowa Street 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Auto Plus 21%, Szalowa Street 79%.
Auto Plus - Szalowa Street 2:0