Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Janusze Allegro FC PROMIEŃ LKS
Normal Tactiek 433
36% Balbezit 64%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 40.5
slecht Schieten solide
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


9e minuut.
Uskoković passt de bal in één keer door. Ventoso heeft problemen om de bal te vangen. Ventoso geeft een lange en hoge pass. Picaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Picaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ginola kopt de bal weg. Jabłoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłoński geeft de bal voor. Ginola geeft een hoge lob. Camarasa maakt een snoekduik en kopt de bal. Pobóg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Gutiérrez is nu in balbezit. Chwałek rent richting de bal. Występski verovert de bal door een tackle van achteren. Występski draait met de bal, schiet en ... Pobóg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Allegro FC - PROMIEŃ LKS 0:1

19e minuut.
Gutiérrez onderschept slim de pass. Gutiérrez passt de bal met de wreef. Ginola is nu in balbezit. Ginola geeft een lange en hoge pass. Camarasa krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

24e minuut.
Diamandopol geeft een hoge lob. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa passt de bal met de wreef. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... Pobóg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Ginola kopt de bal weg. Picaro rent richting de bal. Picaro probeert naar een medespeler te passen. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chałaśkiewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diamandopol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Picaro geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Ventoso passt de bal in één keer door. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez passt de bal met de wreef. Camarasa is nu in balbezit. Camarasa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Straszak kopt de bal weg. Występski rent richting de bal. Występski passt de bal met de wreef. Camarasa heeft problemen om de bal te vangen. Camarasa draait met de bal, schiet en ... Pobóg bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Janusze Allegro FC 88%, PROMIEŃ LKS 12%.
Janusze Allegro FC - PROMIEŃ LKS 0:1

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pobóg trapt de bal weg. Jabłoński kopt de bal weg. Picaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Picaro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Klungelig pakt Pietrzak de bal. Ventoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventoso geeft de bal voor. Picaro rent richting de bal. Picaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Allegro FC - PROMIEŃ LKS 0:2

57e minuut.
Luccin rent richting de bal. Luccin passt de bal zonder na te denken. Ventoso geeft een hoge lob. Camarasa is nu in balbezit. Camarasa haalt uit met een fantastische trap. Pobóg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Diamandopol passt de bal zonder na te denken. Występski probeert de bal met de borst te controleren. Występski geeft een lange en hoge pass. Camarasa is nu in balbezit. Camarasa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Luccin is nu in balbezit. Luccin geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Mróz de bal onder controle te krijgen. Diamandopol rent richting de bal. Diamandopol geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Gutiérrez passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Camarasa de bal onder controle te krijgen. Występski is nu in balbezit. Występski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mikulski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Janusze Allegro FC 84%, PROMIEŃ LKS 16%.
Janusze Allegro FC - PROMIEŃ LKS 0:2