Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fircyki City FC Synek
Wolf-L 7 Tactiek ...
32% Balbezit 68%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 50.5
poor Schieten very good
average Passen excellent
poor Verdedigen good


4e minuut.
Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt passt de bal met de wreef. Podżorski heeft problemen om de bal te vangen. Podżorski met een sublieme pass. Mouton geeft de bal voor. Vinereanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lungholt rent richting de bal. Lungholt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fircyki City - FC Synek 0:1

7e minuut.
Lucena geeft een lange en hoge pass. Patzi probeert naar een medespeler te passen. Podżorski probeert naar een medespeler te passen. Lampuga rent richting de bal. Lampuga draait met de bal, schiet en ... Paal! Vinereanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Mouton onderschept slim de pass. Mouton geeft een lange en hoge pass. Lungholt is nu in balbezit. Lungholt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fircyki City - FC Synek 0:2

11e minuut.
Mouton speelt de bal door. Daar is Lampuga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warwarczyn schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Warwarczyn krijgt een gele kaart. Lampuga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mouton neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Lampuga probeert de bal aan de voet te houden. Vinereanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Podżorski is nu in balbezit. Podżorski met een sublieme pass. Pokładowski speelt de bal door. Cafazzo is nu in balbezit. Cafazzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Mouton passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cafazzo de bal. Cafazzo geeft een hoge lob. Lampuga rent richting de bal. Lampuga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Podżorski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Curtean rent richting de bal. Met opzet legt Pokładowski zijn tegenspeler op de grond. Pokładowski krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Klungelig pakt Podżorski de bal. Contreras speelt de bal door. Podżorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podżorski geeft de bal voor. Lungholt krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fircyki City - FC Synek 0:3

29e minuut.
Pokładowski met een sublieme pass. Podżorski rent richting de bal. Podżorski geeft een lange en hoge pass. Lampuga is nu in balbezit. Lampuga schiet op doel. Paal! Vinereanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fircyki City - FC Synek 0:4

40e minuut.
Contreras geeft een lange en hoge pass. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lucena. Lucena krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Lampuga probeert naar een medespeler te passen. Mouton geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pěnkava de bal. Lungholt is nu in balbezit. Lungholt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fircyki City 87%, FC Synek 13%.
Fircyki City - FC Synek 0:4

49e minuut.
Pokładowski passt de bal in één keer door. Podżorski rent richting de bal. Podżorski passt de bal met de wreef. Lampuga rent richting de bal. Lampuga schiet op doel. Vinereanu bokst de bal weg. Paal!

57e minuut.
Mouton is nu in balbezit. Mouton passt de bal in één keer door. Lungholt rent richting de bal. Lungholt draait met de bal, schiet en ... Vinereanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fircyki City - FC Synek 0:5

59e minuut.
Pokładowski passt de bal zonder na te denken. Podżorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podżorski probeert naar een medespeler te passen. Lampuga rent richting de bal. Lampuga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Mouton met een sublieme pass. Cafazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cafazzo met een sublieme pass. Lungholt is nu in balbezit. Lungholt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Pěnkava geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cafazzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lungholt is nu in balbezit. Lungholt geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Lungholt kopt de bal weg. Sarpei bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarpei geeft de bal voor. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lungholt rent richting de bal. Lungholt geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fircyki City 82%, FC Synek 18%.
Fircyki City - FC Synek 0:5