Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PROMIEŃ LKS Szalowa Street
433 Tactiek 4-1-2-2-1
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
8 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 30.4
solide Schieten zwak
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen solide


10e minuut.
Czereszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Picaro onderschept slim de pass. Şenadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Picaro onderschept slim de pass. Picaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Picaro met een sublieme pass. Inworp. Cieślarczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mazzarello rent richting de bal. Mazzarello draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Występski geeft de bal voor. Picaro is nu in balbezit. Met opzet legt Czereszewski zijn tegenspeler op de grond. Picaro raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Występski komt bij de bal en schiet. Ociesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Camarasa schiet op doel. Ociesa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PROMIEŃ LKS - Szalowa Street 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PROMIEŃ LKS 36%, Szalowa Street 64%.
PROMIEŃ LKS - Szalowa Street 1:0

48e minuut.
Klungelig pakt Występski de bal. Mazzarello is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Występski. Występski krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Daar is Czereszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa rent richting de bal. Camarasa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PROMIEŃ LKS - Szalowa Street 2:0

54e minuut.
Gutiérrez is nu in balbezit. Mazzarello bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez begaat een overtreding. Gutiérrez krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Stuber is nu in balbezit. Stuber passt de bal in één keer door. Picaro is nu in balbezit. Picaro geeft een hoge lob. Występski speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gutiérrez met een snelle inworp. Luccin rent richting de bal. Luccin probeert naar een medespeler te passen. Występski is nu in balbezit. Występski geeft de bal voor. Ociesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Ginola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginola geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Czereszewski de bal. Camarasa verovert de bal door een tackle van achteren. Camarasa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ventoso speelt de bal door. Wichary bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Luccin. Luccin krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Ginola speelt de bal door. Występski is nu in balbezit. Występski passt de bal in één keer door. Picaro is nu in balbezit. Picaro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PROMIEŃ LKS 32%, Szalowa Street 68%.
PROMIEŃ LKS - Szalowa Street 2:0