Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Janusze Allegro FC Auto Plus
Normal Tactiek 442
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 45.7
poor Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen average


11e minuut.
Lafken bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafken met een sublieme pass. Sygnat heeft problemen om de bal te vangen. Sygnat schiet op doel. Pobóg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Allegro FC - Auto Plus 0:1

14e minuut.
Klungelig pakt Lafken de bal. Lafken passt de bal met de wreef. Fonfara rent richting de bal. Raţ onderschept slim de pass. Raţ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lafken rent richting de bal. Lafken geeft een lange en hoge pass. Mikulski kopt de bal weg. Foszmańczyk is nu in balbezit. Foszmańczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sygnat verovert de bal door een tackle van achteren. Sygnat met een sublieme pass. Raţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţ draait met de bal, schiet en ... Pobóg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Allegro FC - Auto Plus 0:2

24e minuut.
Chałaśkiewicz passt de bal zonder na te denken. Kins is nu in balbezit. Kins geeft een hoge lob. Raţ rent richting de bal. Raţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Szura speelt de bal door. Daar is Kins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kins probeert naar een medespeler te passen. Raţ is nu in balbezit. Raţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Sygnat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foszmańczyk rent richting de bal. Foszmańczyk passt de bal in één keer door. Daar is Raţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Allegro FC - Auto Plus 0:3

37e minuut.
Szura bereikt de bal nog maar net als eerste. Szura geeft de bal voor. Fonfara bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţ is nu in balbezit. Raţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Allegro FC - Auto Plus 0:4

43e minuut.
Raţ geeft een lange en hoge pass. Foszmańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sygnat rent richting de bal. Sygnat schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Foszmańczyk is nu in balbezit. Foszmańczyk schiet op doel. Pobóg bokst de bal weg. Mikulski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Allegro FC - Auto Plus 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Janusze Allegro FC 79%, Auto Plus 21%.
Janusze Allegro FC - Auto Plus 0:5

47e minuut.
Săvoiu geeft een lange en hoge pass. Lafken bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafken geeft een lange en hoge pass. Daar is Sygnat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sygnat haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pobóg met een sublieme pass. Szura kopt de bal weg. Raţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţ haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Mróz rent richting de bal. Lafken onderschept slim de pass. Lafken passt de bal met de wreef. Sygnat is nu in balbezit. Sygnat draait met de bal, schiet en ... Pobóg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Foszmańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Foszmańczyk speelt de bal door. Raţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţ schiet op doel. Chałaśkiewicz probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Raţ kopt de bal weg. Chwałek heeft problemen om de bal te vangen. Foszmańczyk rent richting de bal. Foszmańczyk schiet op doel. Sygnat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Lafken met een sublieme pass. Raţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţ probeert naar een medespeler te passen. Sygnat is nu in balbezit. Sygnat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Klungelig pakt Szura de bal. Szura passt de bal met de wreef. Lafken geeft een hoge lob. Daar is Sygnat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sygnat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Allegro FC - Auto Plus 0:6

66e minuut.
Mikulski is nu in balbezit. Mikulski passt de bal in één keer door. Sygnat is nu in balbezit. Sygnat draait met de bal, schiet en ... Pobóg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Allegro FC - Auto Plus 0:7

67e minuut.
Chwałek rent richting de bal. Kins verovert de bal door een tackle van achteren. Kins probeert naar een medespeler te passen. Sygnat is nu in balbezit. Sygnat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Jabłoński is nu in balbezit. Kins onderschept slim de pass. Kins met een sublieme pass. Raţ heeft problemen om de bal te vangen. Raţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Allegro FC - Auto Plus 0:8

75e minuut.
Mikulski heeft problemen om de bal te vangen. Foszmańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Foszmańczyk speelt de bal door. Sygnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sygnat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Janusze Allegro FC 76%, Auto Plus 24%.
Janusze Allegro FC - Auto Plus 0:8