Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fircyki City CB Tarnowice
Wolf-L 7 Tactiek nowa2
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 40
poor Schieten adequate
average Passen weak
poor Verdedigen average


3e minuut.
Celino onderschept slim de pass. Celino met een sublieme pass. Inworp. Niżnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plesa geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grugiel rent richting de bal. Grugiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fircyki City - CB Tarnowice 0:1

5e minuut.
Patzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesa verovert de bal door een tackle van achteren. Plesa passt de bal in één keer door. Grugiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grugiel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Warwarczyn rent richting de bal. Buttinelli verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Celino. Buttinelli raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Plesa neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Niżnik verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Niżnik de bal. Niżnik geeft een hoge lob. Buttinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttinelli haalt uit met een fantastische trap. Vinereanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grugiel rent richting de bal. Grugiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fircyki City - CB Tarnowice 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fircyki City 77%, CB Tarnowice 23%.
Fircyki City - CB Tarnowice 0:2

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Celino de bal onder controle te krijgen. Grugiel is nu in balbezit. Met opzet legt Celino zijn tegenspeler op de grond. Grugiel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Grugiel kan niet meer verder spelen.

56e minuut.
Doeltrap. Rençber trapt de bal weg van het doel. Zabadeusz kopt de bal weg. Buttinelli rent richting de bal. Buttinelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fircyki City 65%, CB Tarnowice 35%.
Fircyki City - CB Tarnowice 0:2