Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trzebniczanka Husaria Rzerzęczyce
343 Tactiek 442
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 48.6
good Schieten solid
adequate Passen solid
weak Verdedigen good


4e minuut.
Bartosiak rent richting de bal. Bocskay onderschept slim de pass. Bocskay geeft de bal voor. Smaczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaczny schiet op doel. Sitarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Surdyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surdyga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Husaria Rzerzęczyce 0:1

6e minuut.
Tudose bereikt de bal nog maar net als eerste. Niezbędny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tudose is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bocskay zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Surdyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdyga haalt uit met een fantastische trap. Sitarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Smaczny rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Husaria Rzerzęczyce 0:2

8e minuut.
Şərifzadə is nu in balbezit. Şərifzadə passt de bal met de wreef. Del Olmo speelt de bal door. Surdyga is nu in balbezit. Surdyga geeft een hoge lob. Sitarz bokst de bal weg. Smaczny is nu in balbezit. Smaczny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Husaria Rzerzęczyce 0:3

17e minuut.
Maciołek rent richting de bal. Maciołek passt de bal met de wreef. Tłokiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tłokiński haalt uit met een fantastische trap. Mironescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Surdyga kopt de bal weg. Şərifzadə is nu in balbezit. Şərifzadə geeft een lange en hoge pass. Smaczny rent richting de bal. Smaczny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Surdyga met een sublieme pass. Klungelig pakt Mosquera de bal. Surdyga begaat een overtreding. Mosquera raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

35e minuut.
Hominda rent richting de bal. Hominda probeert naar een medespeler te passen. Drzewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaczny is nu in balbezit. Smaczny haalt uit met een fantastische trap. Sitarz bokst de bal weg.

38e minuut.
Byrt trapt de bal weg van het doel. Niezbędny kopt de bal weg. Del Olmo probeert naar een medespeler te passen. Smaczny heeft problemen om de bal te vangen. Smaczny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Surdyga haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Sitarz met een harde bal richting middenveld. Del Olmo kopt de bal weg. Şərifzadə geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trzebniczanka 61%, Husaria Rzerzęczyce 39%.
Trzebniczanka - Husaria Rzerzęczyce 0:3

54e minuut.
Surdyga heeft problemen om de bal te vangen. Surdyga speelt de bal door. Del Olmo probeert naar een medespeler te passen. Smaczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaczny draait met de bal, schiet en ... Sitarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Surdyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdyga draait met de bal, schiet en ... Sitarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Husaria Rzerzęczyce 0:4

58e minuut.
Mironescu met een sublieme pass. Şərifzadə kopt de bal weg. Del Olmo met een sublieme pass. Smaczny heeft problemen om de bal te vangen. Smaczny haalt uit met een fantastische trap. Sitarz bokst de bal weg.

60e minuut.
Hominda rent richting de bal. Hominda probeert naar een medespeler te passen. Byrt heeft problemen om de bal te vangen. Hominda rent richting de bal. Hominda schiet op doel. Sitarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Mosquera verovert de bal door een tackle van achteren. Mosquera probeert naar een medespeler te passen. Hominda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hominda geeft een hoge lob. Klungelig pakt Surdyga de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Surdyga rent richting de bal. Surdyga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Husaria Rzerzęczyce 0:5

71e minuut.
Del Olmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Olmo passt de bal met de wreef. Surdyga is nu in balbezit. Surdyga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Bocskay kopt de bal weg. Mosquera controleert de bal met de borst. Del Olmo probeert naar een medespeler te passen. Smaczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaczny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Şərifzadə is nu in balbezit. Krzanowski geeft een hoge lob. Smaczny kopt de bal weg. Hominda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hominda haalt uit met een fantastische trap. Sitarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trzebniczanka 69%, Husaria Rzerzęczyce 31%.
Trzebniczanka - Husaria Rzerzęczyce 0:5