Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prosanit Pieruny w szopie!
532.3 Tactiek number one
45% Balbezit 55%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 47.2
solide Schieten solide
goed Passen redelijk
goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Sabatino geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bakmaz met een snelle inworp. Hegr bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegr geeft een hoge lob. Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bakmaz geeft een hoge lob. Ćeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszewski begaat een overtreding. Ćeman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hegr wilt de vrije trap nemen. Göransson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Caraiman onderschept slim de pass. Lubomirski verovert de bal door een tackle van achteren. Lubomirski passt de bal in één keer door. Chinelinho rent richting de bal. Chinelinho draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Chivu speelt de bal door. Borjas rent richting de bal. Chinelinho rent richting de bal. Chinelinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prosanit - Pieruny w szopie! 0:1

21e minuut.
Knjaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinelinho verovert de bal door een tackle van achteren. Chinelinho passt de bal in één keer door. Borjas is nu in balbezit. Borjas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bakmaz geeft een hoge lob. Ćeman heeft problemen om de bal te vangen. Staszewski is nu in balbezit. Ćeman verovert de bal door een tackle van achteren. Ćeman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ćeman is nu in balbezit. Ćeman schiet op doel. Göransson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Prosanit - Pieruny w szopie! 1:1

24e minuut.
Michałowski rent richting de bal. Michałowski passt de bal in één keer door. Ćeman rent richting de bal. Ćeman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Staszewski geeft de bal voor. Ćeman speelt de bal door. Skoneczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoneczny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prosanit - Pieruny w szopie! 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prosanit 39%, Pieruny w szopie! 61%.
Prosanit - Pieruny w szopie! 2:1

46e minuut.
Hołowczyc probeert naar een medespeler te passen. Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caraiman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chivu geeft de bal voor. Göransson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraiman is nu in balbezit. Caraiman geeft de bal voor. Meleşteu geeft de bal voor. Chinelinho maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Hegr met een sublieme pass. Michałowski rent richting de bal. Ćeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoneczny rent richting de bal. Skoneczny schiet op doel. Göransson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Meleşteu heeft problemen om de bal te vangen. Caraiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraiman passt de bal zonder na te denken. Ćeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćeman draait met de bal, schiet en ... Göransson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Hegr rent richting de bal. Peraza onderschept slim de pass. Ćeman rent richting de bal. Ćeman draait met de bal, schiet en ... Staszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prosanit 31%, Pieruny w szopie! 69%.
Prosanit - Pieruny w szopie! 2:1