Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 20:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.167 [del]
  • Stadion: SVS Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 20251
Puma Blitzkrieg
4 Tactiek professional
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.2 gemiddelde waardering 53.1
solid Schieten solid
good Passen very good
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Bouquet verovert de bal door een tackle van achteren. Bouquet passt de bal zonder na te denken. Daar is Tetrizzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tetrizzi schiet op doel. Latoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puma - Blitzkrieg 1:0

12e minuut.
Klungelig pakt Scarzo de bal. Ciupik verovert de bal door een tackle van achteren. Ciupik met een sublieme pass. Blahut bereikt de bal nog maar net als eerste. Blahut schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Rusnarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Janićijević probeert naar een medespeler te passen. Tetrizzi is nu in balbezit. Tetrizzi schiet op doel. Latoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puma - Blitzkrieg 2:0

22e minuut.
Nagelschmitz passt de bal met de wreef. Illyés rent richting de bal. Illyés geeft de bal voor. Scarzo is nu in balbezit. Scarzo schiet op doel. Scarlat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Puma - Blitzkrieg 2:1

27e minuut.
Betík probeert naar een medespeler te passen. Blahut bereikt de bal nog maar net als eerste. Fąk is nu in balbezit. Fąk schiet op doel. Latoń probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Puma - Blitzkrieg 3:1

36e minuut.
Basarab onderschept slim de pass. Janićijević geeft de bal voor. Bouquet speelt de bal door. Blahut is nu in balbezit. Blahut draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bouquet probeert de bal aan de voet te houden. Fąk geeft een hoge lob. Paal! Religa heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Betík passt de bal zonder na te denken. Fąk is nu in balbezit. Fąk probeert naar een medespeler te passen. Blahut bereikt de bal nog maar net als eerste. Blahut draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Roszczyk geeft de bal voor. Blahut is nu in balbezit. Bouquet begaat een overtreding. Bouquet krijgt een gele kaart. Blahut is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Basilone komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puma 43%, Blitzkrieg 57%.
Puma - Blitzkrieg 3:1

56e minuut.
Daar is Nagelschmitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagelschmitz geeft een hoge lob. Scarzo krijgt zijn hoofd ertegen. Wojak verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Puma - Blitzkrieg 3:2

59e minuut.
Basarab probeert naar een medespeler te passen. Sosnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Janićijević verovert de bal door een tackle van achteren. Janićijević geeft een lange en hoge pass. Tetrizzi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Scarzo stond buitenspel. Neeser komt het veld opgelopen. Wojak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Basarab rent richting de bal. Tetrizzi onderschept slim de pass. Tetrizzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Illyés probeert naar een medespeler te passen. Scarzo rent richting de bal. Wojak speelt de bal door. Nagelschmitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagelschmitz geeft de bal voor. Basilone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Neeser speelt de bal door. Fąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fąk passt de bal met de wreef. Blahut rent richting de bal. Blahut haalt uit met een fantastische trap. Latoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Puma - Blitzkrieg 4:2

81e minuut.
Latoń speelt de bal door. Illyés probeert de bal met de borst te controleren. Illyés passt de bal zonder na te denken. Văn Vương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vương schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puma 45%, Blitzkrieg 55%.
Puma - Blitzkrieg 4:2