Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trzebniczanka Prosanit
343 Tactiek 532.3
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
33.9 gemiddelde waardering 44.8
adequate Schieten good
average Passen good
weak Verdedigen good


2e minuut.
Bakmaz probeert naar een medespeler te passen. Hegr bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegr geeft een hoge lob. Skoneczny rent richting de bal. Skoneczny schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Joób rent richting de bal. Joób haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Prosanit 0:1

8e minuut.
Caraiman kopt de bal weg. Klungelig pakt Hegr de bal. Hegr met een sublieme pass. Joób bereikt de bal nog maar net als eerste. Joób draait met de bal, schiet en ... Sitarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Hegr passt de bal zonder na te denken. Michałowski speelt de bal door. Skoneczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoneczny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Prosanit 0:2

17e minuut.
Chivu met een sublieme pass. Hegr bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegr passt de bal zonder na te denken. Joób bereikt de bal nog maar net als eerste. Joób draait met de bal, schiet en ... Sitarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Skoneczny is nu in balbezit. Skoneczny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Prosanit 0:3

23e minuut.
Bartosiak rent richting de bal. Hegr onderschept slim de pass. Hegr passt de bal met de wreef. Skoneczny rent richting de bal. Skoneczny haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Maciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegr onderschept slim de pass. Hegr passt de bal zonder na te denken. Joób is nu in balbezit. Joób schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Michałowski kopt de bal weg. Daar is Drzewiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joób bereikt de bal nog maar net als eerste. Joób schiet op doel. Sitarz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Doeltrap. Rüttimann komt het veld opgelopen.

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Byrt trapt de bal weg. Michałowski kopt de bal weg. Rüttimann is nu in balbezit. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap. Sitarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Drzewiński rent richting de bal. Skoneczny verovert de bal door een tackle van achteren. Skoneczny passt de bal zonder na te denken. Joób is nu in balbezit. Joób schiet op doel. Sitarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trzebniczanka 74%, Prosanit 26%.
Trzebniczanka - Prosanit 0:3

46e minuut.
Oziewicz komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Rüttimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttimann geeft een lange en hoge pass. Michałowski rent richting de bal. Michałowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Prosanit 0:4

49e minuut.
Michałowski is nu in balbezit. Michałowski passt de bal in één keer door. Oziewicz rent richting de bal. Oziewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Prosanit 0:5

51e minuut.
Tłokiński rent richting de bal. Knjaz verovert de bal door een tackle van achteren. Knjaz geeft de bal voor. Klungelig pakt Rüttimann de bal. Michałowski probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Corno probeert de bal met de borst te controleren. Corno geeft een lange en hoge pass. Daar is Oziewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rüttimann is nu in balbezit. Rüttimann schiet op doel. Sitarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Maciołek stond buitenspel. Knjaz neemt vlug de vrije trap. Skoneczny kopt de bal weg. Rüttimann rent richting de bal. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap. Sitarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Rüttimann rent richting de bal. Michałowski met een sublieme pass. Skoneczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoneczny draait met de bal, schiet en ... Sitarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Prosanit 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trzebniczanka 79%, Prosanit 21%.
Trzebniczanka - Prosanit 0:6