Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hanging Tree Mockingjay Husaria Rzerzęczyce
Marsz na Babilon Tactiek 442
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 48.8
good Schieten solid
adequate Passen solid
solid Verdedigen good


14e minuut.
Łażewski kopt de bal weg. Urben met een sublieme pass. Cankurtaran heeft problemen om de bal te vangen. Surdyga is nu in balbezit. Surdyga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Şərifzadə met een snelle inworp. Urben bereikt de bal nog maar net als eerste. Urben geeft een lange en hoge pass. Surdyga maakt een snoekduik en kopt de bal. Ociepa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Surdyga kopt de bal weg. Klungelig pakt Del Olmo de bal. Met opzet legt Osila zijn tegenspeler op de grond. Osila is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Del Olmo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Del Olmo kan niet meer verder spelen. Hominda komt het veld opgelopen. Smaczny wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Şərifzadə passt de bal zonder na te denken. Surdyga is nu in balbezit. Surdyga passt de bal met de wreef. Smaczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaczny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Clondescu verovert de bal door een tackle van achteren. Clondescu passt de bal met de wreef. Nigola rent richting de bal. Łażewski is nu in balbezit. Łażewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hanging Tree Mockingjay 53%, Husaria Rzerzęczyce 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hanging Tree Mockingjay - Husaria Rzerzęczyce 0:0

47e minuut.
Urben speelt de bal door. Tuấn Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Khải passt de bal in één keer door. Surdyga is nu in balbezit. Surdyga haalt uit met een fantastische trap. Ociepa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Magro controleert de bal met de borst. Clondescu rent richting de bal. Clondescu geeft de bal voor. Nigola is nu in balbezit. Nigola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Mironescu met een harde bal richting middenveld. Hominda kopt de bal weg. Cankurtaran probeert de bal aan de voet te houden. Surdyga is nu in balbezit. Surdyga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Daar is Şərifzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şərifzadə met een sublieme pass. Surdyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Surdyga de bal. Surdyga geeft de bal voor. Ociepa bokst de bal weg. Smaczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitręga verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanging Tree Mockingjay - Husaria Rzerzęczyce 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hanging Tree Mockingjay 64%, Husaria Rzerzęczyce 36%.
Hanging Tree Mockingjay - Husaria Rzerzęczyce 0:1