Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Negry Wambas
smuda 2 Tactiek 442
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 49.3
very good Schieten very good
very good Passen good
very good Verdedigen good


2e minuut.
Mamikonyan rent richting de bal. Mamikonyan passt de bal zonder na te denken. Ilie is nu in balbezit. Ilca verovert de bal door een tackle van achteren. Ilca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Ilca heeft problemen om de bal te vangen. Relmuantv verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Staręga zijn tegenspeler op de grond. Staręga krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Diggelmann is nu in balbezit. Diggelmann passt de bal in één keer door. Angelkov geeft een lange en hoge pass. Ilca springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - Wambas 0:1

12e minuut.
Grędkiewicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mamikonyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Staręga is nu in balbezit. Staręga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Angelkov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ilie de bal. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - Wambas 0:2

21e minuut.
Grędkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Staręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Norenberg schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Norenberg krijgt een gele kaart. Staręga raakt geblesseerd tijdens het duel. Diggelmann komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mamikonyan rent richting de bal. Mamikonyan geeft de bal voor. Ilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca onderschept slim de pass. Ilca draait met de bal, schiet en ... Ferrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Gallieni speelt de bal door. Grędkiewicz rent richting de bal. Ilca onderschept slim de pass. Ilca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - Wambas 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negry 67%, Wambas 33%.
Negry - Wambas 0:3

57e minuut.
Sadlok passt de bal in één keer door. Relmuantv bereikt de bal nog maar net als eerste. Relmuantv probeert naar een medespeler te passen. Daar is Moilanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moilanen draait met de bal, schiet en ... Sica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Diggelmann is nu in balbezit. Diggelmann passt de bal met de wreef. Angelkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelkov geeft een hoge lob. Ilca maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Angelkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Relmuantv verovert de bal door een tackle van achteren. Relmuantv passt de bal in één keer door. Moilanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Moilanen haalt uit met een fantastische trap. Sica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - Wambas 1:3

66e minuut.
Mikucki geeft de bal voor. Knobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Diamandi naar de kleedkamers voor een vroege douche. Knobel roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Knobel kan niet meer verder spelen. Diamandi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. del Rosario Ramos komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Angelkov passt de bal met de wreef. Diggelmann speelt de bal door. Staręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca rent richting de bal. Ilca draait met de bal, schiet en ... Ferrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negry 53%, Wambas 47%.
Negry - Wambas 1:3