Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wambas Negry
442 Tactiek smuda 2
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 51.5
goed Schieten goed
goed Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Krzyżok geeft een hoge lob. Daar is Ilca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilie rent richting de bal. Ilca verovert de bal door een tackle van achteren. Ilca haalt uit met een fantastische trap. Berłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Angelkov rent richting de bal. Angelkov passt de bal zonder na te denken. Grędkiewicz geeft een hoge lob. Diamandi maakt een snoekduik en kopt de bal. Sica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wambas - Negry 0:1

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Takacs met de inworp. Mamikonyan rent richting de bal. Mamikonyan haalt uit met een fantastische trap. Ilca heeft problemen om de bal te vangen. Berłowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wambas 49%, Negry 51%.
Wambas - Negry 0:1

50e minuut.
Krzyżok rent richting de bal. Krzyżok geeft de bal voor. Ilca rent richting de bal. Ilca schiet op doel. Berłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Takacs bereikt de bal nog maar net als eerste. Takacs passt de bal met de wreef. Ilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca onderschept slim de pass. Ilca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Relmuantv met een sublieme pass. Diamandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehrli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Oehrli krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Takacs speelt de bal door. Ilca heeft problemen om de bal te vangen. Laguardia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laguardia krijgt een gele kaart.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kołtun met de inworp. Angelkov rent richting de bal. Sadlok onderschept slim de pass. Sadlok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wambas 42%, Negry 58%.
Wambas - Negry 0:1