Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Border Goli LKS Iskra Jaszkowa Dolna
Normal Tactiek MACIEK
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
49.5 gemiddelde waardering 57.5
solide Schieten solide
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Encuţescu speelt de bal door. Daar is Cibra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cibra passt de bal met de wreef. Zisis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zisis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Berberoğlu rent richting de bal. Zisis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjölund tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zisis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Junod neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Kordiaczyński met een harde bal richting middenveld. Passerini kopt de bal weg. Cibra speelt de bal door. Gic is nu in balbezit. Gic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kordiaczyński geeft de bal voor. Inworp. Bricout zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zisis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zisis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Passerini rent richting de bal. Passerini passt de bal met de wreef. Encuţescu met een sublieme pass. Gic is nu in balbezit. Gic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mielczarek geeft een lange en hoge pass. Stålbom is nu in balbezit. Encuţescu met een sublieme pass. Gic bereikt de bal nog maar net als eerste. Gic schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Passerini is nu in balbezit. Passerini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Smiorcăilă passt de bal zonder na te denken. Bricout is nu in balbezit. Bricout passt de bal zonder na te denken. Zisis is nu in balbezit. Zisis haalt uit met een fantastische trap. Beczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Junod draait met de bal, schiet en ... Berberoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Mielczarek is nu in balbezit. Berberoğlu onderschept slim de pass. Berberoğlu draait met de bal, schiet en ... Beczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Border Goli - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 0:1

29e minuut.
Junod passt de bal zonder na te denken. Bricout bereikt de bal nog maar net als eerste. Bricout probeert naar een medespeler te passen. Zisis rent richting de bal. Zisis schiet op doel. Beczek bokst de bal weg.

30e minuut.
Ďatel rent richting de bal. Ďatel geeft de bal voor. Berberoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Border Goli - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 0:2

36e minuut.
Ďatel rent richting de bal. Ďatel geeft een hoge lob. Berberoğlu rent richting de bal. Berberoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Passerini met een sublieme pass. Lillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gic verovert de bal door een tackle van achteren. Gic draait met de bal, schiet en ... Gręda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Border Goli - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 1:2

45e minuut.
Smiorcăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Smiorcăilă geeft de bal voor. Zisis bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberoğlu is nu in balbezit. Berberoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Border Goli 45%, LKS Iskra Jaszkowa Dolna 55%.
Border Goli - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 1:2

47e minuut.
Malár neemt vlug de vrije trap. Passerini is nu in balbezit. Passerini passt de bal zonder na te denken. Gic bereikt de bal nog maar net als eerste. Gic haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Zisis passt de bal met de wreef. Junod is nu in balbezit. Sjölund begaat een overtreding. Sjölund krijgt een gele kaart. Junod raakt geblesseerd tijdens het duel. Junod komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ďatel rent richting de bal. Encuţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Encuţescu probeert naar een medespeler te passen. Passerini rent richting de bal. Passerini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Malár speelt de bal door. Encuţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Encuţescu passt de bal in één keer door. Passerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Passerini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Sjölund bereikt de bal nog maar net als eerste. Junod onderschept slim de pass. Junod probeert naar een medespeler te passen. Zisis rent richting de bal. Zisis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Border Goli 35%, LKS Iskra Jaszkowa Dolna 65%.
Border Goli - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 1:2