Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wielkie Łapy Las Grota Ostrołęka
352 Tactiek 123
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 46.6
solide Schieten solide
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Statu passt de bal met de wreef. Karatanchev verovert de bal door een tackle van achteren. Martinussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinussen haalt uit met een fantastische trap. de Deus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Łapy - Las Grota Ostrołęka 0:1

13e minuut.
Balint is nu in balbezit. Balint met een sublieme pass. Martinussen is nu in balbezit. Martinussen haalt uit met een fantastische trap. de Deus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Łapy - Las Grota Ostrołęka 0:2

21e minuut.
Dziewulski verovert de bal door een tackle van achteren. Dziewulski speelt de bal door. Varnæs is nu in balbezit. Varnæs heeft problemen om de bal te vangen. Varnæs draait met de bal, schiet en ... Amella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Megyeri rent richting de bal. Megyeri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Łapy - Las Grota Ostrołęka 1:2

25e minuut.
Lebrun speelt de bal door. Dziewulski rent richting de bal. Dziewulski passt de bal zonder na te denken. Megyeri is nu in balbezit. Megyeri draait met de bal, schiet en ... Amella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wielkie Łapy - Las Grota Ostrołęka 2:2

40e minuut.
Fryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu onderschept slim de pass. Statu passt de bal in één keer door. Martinussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinussen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Garjelea probeert naar een medespeler te passen. Anghelache is nu in balbezit. Statu verovert de bal door een tackle van achteren. Statu geeft een hoge lob. Ochucki maakt een snoekduik en kopt de bal. de Deus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wielkie Łapy 44%, Las Grota Ostrołęka 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wielkie Łapy - Las Grota Ostrołęka 2:2

61e minuut.
Lebrun geeft een hoge lob. Varnæs kopt de bal weg. Klungelig pakt Megyeri de bal. Dziewulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewulski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Łapy - Las Grota Ostrołęka 3:2

67e minuut.
Fryt speelt de bal door. Statu met een sublieme pass. Martinussen is nu in balbezit. Martinussen draait met de bal, schiet en ... de Deus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

69e minuut.
Varnæs passt de bal in één keer door. Megyeri rent richting de bal. Vilela bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyeri onderschept slim de pass. Megyeri haalt uit met een fantastische trap. Amella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Kristić heeft problemen om de bal te vangen. Anghelache rent richting de bal. Anghelache probeert naar een medespeler te passen. Megyeri rent richting de bal. Megyeri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Balint bereikt de bal nog maar net als eerste. Balint geeft een hoge lob. Czorny heeft problemen om de bal te vangen. Martinussen is nu in balbezit. Martinussen schiet op doel. de Deus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Dobalyan geeft de bal voor. Statu heeft problemen om de bal te vangen. Anghelache kopt de bal weg. Megyeri is nu in balbezit. Megyeri geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wielkie Łapy 44%, Las Grota Ostrołęka 56%.
Wielkie Łapy - Las Grota Ostrołęka 3:2