Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Las Grota Ostrołęka Wielkie Łapy
123 Tactiek 352
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 47.5
solide Schieten goed
goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


15e minuut.
Balint onderschept slim de pass. Balint passt de bal met de wreef. Martinussen is nu in balbezit. Martinussen schiet op doel. de Deus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Grota Ostrołęka - Wielkie Łapy 1:0

20e minuut.
Klungelig pakt Ameixa de bal. Balint probeert naar een medespeler te passen. Daar is Martinussen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martinussen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Grota Ostrołęka - Wielkie Łapy 2:0

27e minuut.
Vilela geeft de bal voor. Karatanchev kopt de bal weg. Khắc Cường met een sublieme pass. Ochucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochucki haalt uit met een fantastische trap. de Deus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Statu kopt de bal weg. Orimi rent richting de bal. Orimi passt de bal met de wreef. Martinussen is nu in balbezit. Martinussen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Balint neemt de hoekschop. Martinussen is nu in balbezit. Martinussen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Grota Ostrołęka - Wielkie Łapy 3:0

37e minuut.
Stepanyan onderschept slim de pass. Stepanyan geeft de bal voor. Ochucki probeert de bal aan de voet te houden. Ochucki draait met de bal, schiet en ... de Deus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Grota Ostrołęka - Wielkie Łapy 4:0

39e minuut.
Dziewulski passt de bal met de wreef. Megyeri rent richting de bal. Mendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyeri verovert de bal door een tackle van achteren. Megyeri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
de Deus speelt de bal door. Statu rent richting de bal. Statu speelt de bal door. Daar is Martinussen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martinussen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Grota Ostrołęka 43%, Wielkie Łapy 57%.
Las Grota Ostrołęka - Wielkie Łapy 4:0

50e minuut.
Vilela geeft een hoge lob. Ochucki rent richting de bal. Fryt maakt een afschuwelijke overtreding. Fryt krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Statu rent richting de bal. Statu passt de bal zonder na te denken. Martinussen rent richting de bal. Martinussen schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Las Grota Ostrołęka - Wielkie Łapy 5:0

57e minuut.
Anghelache geeft de bal voor. Lebrun kopt de bal weg. Daar is Dziewulski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varnæs bereikt de bal nog maar net als eerste. Varnæs schiet op doel. Amella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Vilela verovert de bal door een tackle van achteren. Martinussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinussen passt de bal in één keer door. Ochucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochucki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Anghelache geeft een lange en hoge pass. Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường met een sublieme pass. Klungelig pakt Martinussen de bal. Martinussen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Dobalyan speelt de bal door. Balint met een sublieme pass. Martinussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinussen schiet op doel. de Deus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Grota Ostrołęka - Wielkie Łapy 6:0

86e minuut.
Khắc Cường kopt de bal weg. Balint speelt de bal door. Martinussen is nu in balbezit. Martinussen draait met de bal, schiet en ... de Deus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Grota Ostrołęka - Wielkie Łapy 7:0

87e minuut.
Karatanchev is nu in balbezit. Karatanchev geeft een hoge lob. Inworp. Orimi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Statu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Dziewulski kan de bal niet met de borst controleren. Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường passt de bal met de wreef. Martinussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinussen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Grota Ostrołęka 48%, Wielkie Łapy 52%.
Las Grota Ostrołęka - Wielkie Łapy 7:0