Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Border Goli Wambas
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 49.8
good Schieten excellent
solid Passen adequate
solid Verdedigen good


9e minuut.
Mamikonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dutka. Mamikonyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mamikonyan met een snel genomen vrije trap. Ilca kopt de bal weg. Staręga rent richting de bal. Staręga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Sjölund de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Border Goli - Wambas 0:1

12e minuut.
Gallieni passt de bal zonder na te denken. Mielczarek is nu in balbezit. Ilca onderschept slim de pass. Ilca schiet op doel. Sjölund probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kordiaczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Staręga rent richting de bal. Sjölund bereikt de bal nog maar net als eerste. Staręga onderschept slim de pass. Staręga haalt uit met een fantastische trap. Chirilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ilca is nu in balbezit. Ilca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Border Goli - Wambas 0:2

18e minuut.
Encuţescu passt de bal met de wreef. Angelkov rent richting de bal. Angelkov passt de bal met de wreef. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca schiet op doel. Chirilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Staręga passt de bal in één keer door. Kordiaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Staręga onderschept slim de pass. Staręga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Border Goli - Wambas 0:3

29e minuut.
Kordiaczyński rent richting de bal. Staręga onderschept slim de pass. Staręga passt de bal in één keer door. Ilca is nu in balbezit. Ilca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mielczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mielczarek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mielczarek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Passerini rent richting de bal. Passerini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Border Goli 70%, Wambas 30%.
Border Goli - Wambas 0:3

47e minuut.
Iltanen geeft de bal voor. Sjölund rent richting de bal. Ilca verovert de bal door een tackle van achteren. Ilca draait met de bal, schiet en ... Chirilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Border Goli - Wambas 0:4

61e minuut.
del Rosario Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. del Rosario Ramos geeft een hoge lob. Bica kopt de bal weg. Passerini is nu in balbezit. Passerini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ilca passt de bal zonder na te denken. Staręga is nu in balbezit. Stålbom tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stålbom krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Staręga is nu in balbezit. Kordiaczyński is nu in balbezit. Ilca onderschept slim de pass. Ilca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Border Goli - Wambas 0:5

85e minuut.
Iltanen rent richting de bal. Gic verovert de bal door een tackle van achteren. Gic speelt de bal door. Passerini heeft problemen om de bal te vangen. Passerini haalt uit met een fantastische trap. Sica bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Border Goli 69%, Wambas 31%.
Border Goli - Wambas 0:5