Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wambas Border Goli
442 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49 gemiddelde waardering 47.5
good Schieten good
good Passen very good
good Verdedigen solid


7e minuut.
Gallieni passt de bal zonder na te denken. Takacs rent richting de bal. Takacs passt de bal in één keer door. Ilca rent richting de bal. Ilca draait met de bal, schiet en ... Beczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Sica trapt de bal weg. Angelkov speelt de bal door. Daar is Bica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilca verovert de bal door een tackle van achteren. Ilca draait met de bal, schiet en ... Beczek bokst de bal weg.

29e minuut.
Knobel kopt de bal weg. Klungelig pakt Malár de bal. Pujol schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Pujol moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pujol schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

32e minuut.
Cibra passt de bal in één keer door. Malár is nu in balbezit. Malár passt de bal zonder na te denken. Gic rent richting de bal. Gic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ilca geeft de bal voor. Takacs is nu in balbezit. Takacs geeft de bal voor. Daar is Bica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilca is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Ilca rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wambas - Border Goli 1:0

41e minuut.
Kordiaczyński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Angelkov met de inworp. Staręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Staręga geeft de bal voor. Paal!
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Iltanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stålbom verovert de bal door een tackle van achteren. Stålbom passt de bal zonder na te denken. Passerini is nu in balbezit. Passerini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wambas 52%, Border Goli 48%.
Wambas - Border Goli 1:0

72e minuut.
Ilca probeert naar een medespeler te passen. Angelkov is nu in balbezit. Cibra begaat een overtreding. Angelkov raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gallieni neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Angelkov passt de bal met de wreef. Staręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cibra zijn tegenspeler op de grond. Cibra krijgt een gele kaart. Staręga roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Staręga kan niet meer verder spelen. Vânătoru komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wambas 34%, Border Goli 66%.
Wambas - Border Goli 1:0