Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna Negry
MACIEK Tactiek smuda 2
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 49.8
good Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen excellent


8e minuut.
Relmuantv passt de bal met de wreef. Norenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Norenberg speelt de bal door. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Berberoğlu kopt de bal weg. Zisis is nu in balbezit. Mikucki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zisis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Junod wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mikucki probeert naar een medespeler te passen. Bricout rent richting de bal. Bricout met een sublieme pass. Zisis rent richting de bal. Zisis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Junod schiet op doel. Burza onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bricout neemt de hoekschop. Berberoğlu kopt de bal weg. Ferrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Zisis rent richting de bal. Zisis passt de bal in één keer door. Junod bereikt de bal nog maar net als eerste. Junod draait met de bal, schiet en ... Ferrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Negry 1:0

38e minuut.
Ilie is nu in balbezit. Ilie passt de bal in één keer door. Relmuantv met een sublieme pass. Sadlok rent richting de bal. Sadlok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Norenberg kopt de bal weg. Daar is Moilanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moilanen passt de bal in één keer door. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Negry 1:1

42e minuut.
Bricout met een sublieme pass. Daar is Zisis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zisis speelt de bal door. Junod is nu in balbezit. Junod schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Sadlok is nu in balbezit. Smiorcăilă onderschept slim de pass. Smiorcăilă geeft de bal voor. Berberoğlu is nu in balbezit. Berberoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ďatel controleert de bal met de borst. Norenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Norenberg passt de bal in één keer door. Moilanen heeft problemen om de bal te vangen. Moilanen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Iskra Jaszkowa Dolna 54%, Negry 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Negry 1:1

56e minuut.
Sadlok rent richting de bal. Sadlok probeert naar een medespeler te passen. Moilanen rent richting de bal. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Negry 1:2

57e minuut.
Sadlok raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pranagal komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Hoikkanen onderschept slim de pass. Hoikkanen geeft een hoge lob. Mikucki heeft problemen om de bal te vangen. Zisis rent richting de bal. Zisis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Negry 2:2

67e minuut.
Ďatel bereikt de bal nog maar net als eerste. Norenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Pranagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Norenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Norenberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Relmuantv geeft een hoge lob. Smiorcăilă kan de bal niet met de borst controleren. Moilanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Moilanen schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Negry 2:3

88e minuut.
Moilanen passt de bal met de wreef. Norenberg is nu in balbezit. Moilanen is nu in balbezit. Moilanen draait met de bal, schiet en ... Gręda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Negry 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Iskra Jaszkowa Dolna 57%, Negry 43%.
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Negry 2:4