Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Las Grota Ostrołęka Korniszon
123 Tactiek ooo
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.8 gemiddelde waardering 46.6
solid Schieten solid
good Passen adequate
good Verdedigen good


2e minuut.
Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường geeft een lange en hoge pass. Ochucki rent richting de bal. Ochucki draait met de bal, schiet en ... Banu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Grota Ostrołęka - Korniszon 1:0

10e minuut.
Permann met een sublieme pass. Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Statu de bal. Statu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Balint passt de bal in één keer door. Orimi rent richting de bal. Orimi passt de bal met de wreef. Martinussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinussen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Martinussen kopt de bal weg. Statu rent richting de bal. Keltanen geeft een lange en hoge pass. Lill is nu in balbezit. Lill schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Mendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendez geeft de bal voor. Keltanen rent richting de bal. Ochucki onderschept slim de pass. Ochucki haalt uit met een fantastische trap. Banu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Brzozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozowski passt de bal in één keer door. Lill is nu in balbezit. Lill schiet op doel. Amella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Las Grota Ostrołęka - Korniszon 1:1

32e minuut.
Theodorescu passt de bal in één keer door. Wydra bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydra geeft een lange en hoge pass. Lill rent richting de bal. Lill schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Statu geeft de bal voor. Ochucki rent richting de bal. Karolek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ochucki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ochucki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Grota Ostrołęka - Korniszon 2:1

36e minuut.
Lill passt de bal in één keer door. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu passt de bal met de wreef. Lill bereikt de bal nog maar net als eerste. Lill haalt uit met een fantastische trap. Amella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Banu probeert naar een medespeler te passen. Stepanyan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Permann de bal. Martinussen is nu in balbezit. Martinussen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Grota Ostrołęka 43%, Korniszon 57%.
Las Grota Ostrołęka - Korniszon 2:1

51e minuut.
Khắc Cường probeert naar een medespeler te passen. Balint bereikt de bal nog maar net als eerste. Balint passt de bal met de wreef. Ochucki rent richting de bal. Ochucki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Wydra geeft een lange en hoge pass. Lill rent richting de bal. Afilipoaiei rent richting de bal. Afilipoaiei haalt uit met een fantastische trap. Amella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Las Grota Ostrołęka - Korniszon 2:2

81e minuut.
Keltanen rent richting de bal. Khắc Cường is nu in balbezit. Khắc Cường geeft een hoge lob. Ochucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochucki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Orimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Orimi geeft een hoge lob. Keltanen heeft problemen om de bal te vangen. Ochucki is nu in balbezit. Ochucki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Inworp. Turkowski komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Orimi met een sublieme pass. Balint rent richting de bal. Balint passt de bal zonder na te denken. Orimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Orimi geeft een hoge lob. Banu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Grota Ostrołęka 40%, Korniszon 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Las Grota Ostrołęka - Korniszon 2:2