Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wielkie Łapy Niko Team
352 Tactiek 442m
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 47
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Kalina bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesik verovert de bal door een tackle van achteren. Dziewulski probeert naar een medespeler te passen. Varnæs bereikt de bal nog maar net als eerste. Varnæs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Łapy - Niko Team 1:0

5e minuut.
Uciński verovert de bal door een tackle van achteren. Uciński speelt de bal door. Obositu rent richting de bal. Obositu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wielkie Łapy - Niko Team 1:1

9e minuut.
Uciński geeft de bal voor. Czorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Porato schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Porato krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Kalina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalina met een sublieme pass. Kahvić speelt de bal door. Obositu bereikt de bal nog maar net als eerste. Obositu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Fioramonti probeert naar een medespeler te passen. Uciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Uciński speelt de bal door. Obositu rent richting de bal. Obositu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Dziewulski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kalosz de bal onder controle te krijgen. Ivan rent richting de bal. Biesik onderschept slim de pass. Biesik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Anghelache bereikt de bal nog maar net als eerste. Uciński verovert de bal door een tackle van achteren. Uciński met een sublieme pass. Obositu rent richting de bal. Obositu schiet op doel. de Deus bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Porato bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Łapy - Niko Team 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wielkie Łapy 45%, Niko Team 55%.
Wielkie Łapy - Niko Team 1:2

67e minuut.
Kalina probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kahvić de bal. Ameixa probeert naar een medespeler te passen. Varnæs is nu in balbezit. Varnæs schiet op doel. Nemcsák bokst de bal weg.

70e minuut.
Anghelache speelt de bal door. Fryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fryt passt de bal in één keer door. Porato rent richting de bal. Porato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wielkie Łapy 40%, Niko Team 60%.
Wielkie Łapy - Niko Team 1:2