Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Border Goli Negry
Normal Tactiek smuda 2
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 51.5
goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Gic bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguardia maakt een afschuwelijke overtreding. Gic is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cibra zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Passerini is nu in balbezit. Passerini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ferrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Daar is Laguardia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laguardia passt de bal met de wreef. Diamandi rent richting de bal. Diamandi draait met de bal, schiet en ... Beczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Border Goli - Negry 0:1

20e minuut.
Stålbom passt de bal zonder na te denken. Mielczarek rent richting de bal. Mielczarek passt de bal in één keer door. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Kordiaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandi verovert de bal door een tackle van achteren. Relmuantv bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandi is nu in balbezit. Diamandi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Beczek bokst de bal weg.

25e minuut.
Encuţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grędkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Grędkiewicz speelt de bal door. Sadlok rent richting de bal. Sadlok draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gic bereikt de bal nog maar net als eerste. Gic passt de bal zonder na te denken. Passerini rent richting de bal. Passerini schiet op doel. Ferrera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Border Goli - Negry 1:1

31e minuut.
Mielczarek geeft de bal voor. Ferrera speelt de bal door. Diamandi kopt de bal weg. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Relmuantv probeert naar een medespeler te passen. Diamandi is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Relmuantv zal de hoekschop nemen. Diamandi springt en kopt de bal. Beczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Gic verovert de bal door een tackle van achteren. Gic speelt de bal door. Klungelig pakt Passerini de bal. Passerini haalt uit met een fantastische trap. Ferrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Border Goli - Negry 2:1

44e minuut.
Cibra passt de bal in één keer door. Kordiaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordiaczyński speelt de bal door. Gic is nu in balbezit. Gic schiet op doel. Ferrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Passerini springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Border Goli 51%, Negry 49%.
Border Goli - Negry 2:1

51e minuut.
Ilie met een sublieme pass. Diamandi is nu in balbezit. Sadlok rent richting de bal. Sadlok haalt uit met een fantastische trap. Beczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Diamandi is nu in balbezit. Bica verovert de bal door een tackle van achteren. Laguardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok rent richting de bal. Sadlok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Sadlok passt de bal zonder na te denken. Daar is Kordiaczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diamandi rent richting de bal. Laguardia rent richting de bal. Laguardia schiet op doel. Beczek bokst de bal weg.

68e minuut.
Cibra is nu in balbezit. Laguardia verovert de bal door een tackle van achteren. Laguardia passt de bal met de wreef. Diamandi is nu in balbezit. Diamandi schiet op doel. Beczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Sjölund geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Relmuantv met de inworp. Laguardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguardia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Border Goli - Negry 2:2

77e minuut.
Paterna verovert de bal door een tackle van achteren. Paterna geeft een hoge lob. Encuţescu met een sublieme pass. Gic rent richting de bal. Gic haalt uit met een fantastische trap. Ferrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stålbom geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Passerini is nu in balbezit. Passerini haalt uit met een fantastische trap. Ferrera bokst de bal weg.

82e minuut.
Cibra is nu in balbezit. Laguardia verovert de bal door een tackle van achteren. Laguardia passt de bal met de wreef. Diamandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandi draait met de bal, schiet en ... Beczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Border Goli 39%, Negry 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Border Goli - Negry 2:2