Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wambas LKS Iskra Jaszkowa Dolna
442 Tactiek MACIEK
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.5 gemiddelde waardering 55.2
excellent Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Diggelmann probeert naar een medespeler te passen. Angelkov is nu in balbezit. Angelkov met een sublieme pass. Ilca rent richting de bal. Ilca draait met de bal, schiet en ... Gręda bokst de bal weg.

15e minuut.
Smiorcăilă passt de bal in één keer door. Hoikkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoikkanen passt de bal zonder na te denken. Junod rent richting de bal. Junod draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Staręga is nu in balbezit. Lillo onderschept slim de pass. Ilca verovert de bal door een tackle van achteren. Ilca haalt uit met een fantastische trap. Gręda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wambas - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 1:0

21e minuut.
Diggelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Diggelmann passt de bal met de wreef. Daar is Staręga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staręga draait met de bal, schiet en ... Gręda probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gallieni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallieni passt de bal in één keer door. Staręga speelt de bal door. Angelkov is nu in balbezit. Angelkov met een sublieme pass. Gręda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ilca rent richting de bal. Ilca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wambas - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 2:0

26e minuut.
Buhănescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mamikonyan met de inworp. Staręga rent richting de bal. Staręga haalt uit met een fantastische trap. Paal! Gręda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Iltanen passt de bal met de wreef. Angelkov rent richting de bal. Angelkov passt de bal in één keer door. Ilca rent richting de bal. Ilca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wambas - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 3:0

31e minuut.
Junod raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

35e minuut.
Gallieni passt de bal met de wreef. Mamikonyan rent richting de bal. Mamikonyan passt de bal zonder na te denken. Ilca rent richting de bal. Ilca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ilca passt de bal in één keer door. Diggelmann probeert naar een medespeler te passen. Mamikonyan met een sublieme pass. Klungelig pakt Ilca de bal. Ilca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Zisis met een sublieme pass. Hoikkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoikkanen met een sublieme pass. Berberoğlu rent richting de bal. Berberoğlu haalt uit met een fantastische trap. Sica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Łęgosz geeft een hoge lob. Inworp. Angelkov met een snelle inworp. Staręga rent richting de bal. Staręga geeft de bal voor. Gręda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wambas 39%, LKS Iskra Jaszkowa Dolna 61%.
Wambas - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 3:0

49e minuut.
Łęgosz met een sublieme pass. Bricout bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iltanen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bricout geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Łęgosz heeft problemen om de bal te vangen. Łęgosz passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Angelkov met de inworp. Diggelmann geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Hoikkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoikkanen geeft de bal voor. Angelkov kopt de bal weg. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bricout is nu in balbezit. Bricout speelt de bal door. Zisis rent richting de bal. Zisis draait met de bal, schiet en ... Sica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Staręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďatel verovert de bal door een tackle van achteren. Ďatel geeft de bal voor. Zisis is nu in balbezit. Zisis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wambas 36%, LKS Iskra Jaszkowa Dolna 64%.
Wambas - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 3:0