Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna Wambas
MACIEK Tactiek 442
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 53.1
goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
goed Verdedigen solide


20e minuut.
Lillo geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Berberoğlu stond buitenspel. Takacs neemt vlug de vrije trap. Ilca is nu in balbezit. Ilca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Ilca rent richting de bal. Staręga rent richting de bal. Ilca rent richting de bal. Staręga is nu in balbezit. Staręga draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Daar is Angelkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staręga rent richting de bal. Ďatel begaat een overtreding. Ďatel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Iskra Jaszkowa Dolna 60%, Wambas 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Wambas 0:0

46e minuut.
Takacs met een sublieme pass. Angelkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Angelkov passt de bal zonder na te denken. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Doeltrap. Gręda trapt de bal weg van het doel. Gallieni kopt de bal weg. Ilca heeft problemen om de bal te vangen. Ilca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Krzyżok passt de bal met de wreef. Oehrli rent richting de bal. Oehrli geeft een lange en hoge pass. Bricout bereikt de bal nog maar net als eerste. Bricout geeft een hoge lob. Sica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Gallieni probeert naar een medespeler te passen. Angelkov rent richting de bal. Angelkov speelt de bal door. Staręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Staręga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Krzyżok passt de bal zonder na te denken. Angelkov is nu in balbezit. Gallieni speelt de bal door. Ilca rent richting de bal. Ilca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Iskra Jaszkowa Dolna 67%, Wambas 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Wambas 0:0