Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Korniszon Wielkie Łapy
ooo Tactiek 352
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 41.9
solid Schieten weak
good Passen adequate
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Lill bereikt de bal nog maar net als eerste. Afilipoaiei probeert de bal met de borst te controleren. Metin is nu in balbezit. Afilipoaiei verovert de bal door een tackle van achteren. Afilipoaiei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Metin de bal. Lill rent richting de bal. Lill passt de bal met de wreef. Afilipoaiei is nu in balbezit. Afilipoaiei haalt uit met een fantastische trap. de Deus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Permann is nu in balbezit. Permann passt de bal met de wreef. Lill probeert naar een medespeler te passen. Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. Afilipoaiei haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Permann is nu in balbezit. Permann geeft een hoge lob. Lill is nu in balbezit. Lill draait met de bal, schiet en ... de Deus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Korniszon - Wielkie Łapy 1:0

42e minuut.
Daar is Gherghina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gherghina speelt de bal door. Metin met een sublieme pass. Varnæs is nu in balbezit. Varnæs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korniszon 57%, Wielkie Łapy 43%.
Korniszon - Wielkie Łapy 1:0

46e minuut.
Wydra met de inworp. Permann rent richting de bal. Permann geeft een lange en hoge pass. Lill springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Korniszon - Wielkie Łapy 2:0

47e minuut.
Metin speelt de bal door. Anghelache is nu in balbezit. Keltanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Keltanen geeft een lange en hoge pass. Anghelache geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Fryt heeft problemen om de bal te vangen. Theodorescu rent richting de bal. Theodorescu probeert naar een medespeler te passen. Lill rent richting de bal. Lill draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Dobalyan probeert naar een medespeler te passen. Brzozowski is nu in balbezit. Fryt begaat een overtreding. Brzozowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Permann zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Caps rent richting de bal. Varnæs onderschept slim de pass. Varnæs passt de bal in één keer door. Biesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesik schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Korniszon - Wielkie Łapy 2:1

62e minuut.
Inworp. Wydra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Permann geeft de bal voor. Lill krijgt zijn hoofd ertegen. de Deus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Korniszon - Wielkie Łapy 3:1

63e minuut.
Lill verovert de bal door een tackle van achteren. Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. Afilipoaiei passt de bal met de wreef. Wydra rent richting de bal. Wydra draait met de bal, schiet en ... de Deus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Doeltrap. Turkowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korniszon 54%, Wielkie Łapy 46%.
Korniszon - Wielkie Łapy 3:1