Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Las Grota Ostrołęka Niko Team
123 Tactiek 442m
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
48.4 gemiddelde waardering 48.7
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Stepanyan speelt de bal door. Orimi is nu in balbezit. Stepanyan probeert naar een medespeler te passen. Martinussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinussen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kalosz de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Balint speelt de bal door. Klungelig pakt Martinussen de bal. Martinussen passt de bal zonder na te denken. Daar is Ochucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochucki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kalosz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martinussen is nu in balbezit. Kalosz begaat een overtreding. Martinussen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balint wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kristić probeert naar een medespeler te passen. Martinussen rent richting de bal. Martinussen passt de bal zonder na te denken. Ochucki is nu in balbezit. Ochucki draait met de bal, schiet en ... Nemcsák bokst de bal weg.

10e minuut.
Martinussen passt de bal met de wreef. Őry is nu in balbezit. Ochucki verovert de bal door een tackle van achteren. Ochucki haalt uit met een fantastische trap. Nemcsák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Grota Ostrołęka - Niko Team 1:0

16e minuut.
Porato heeft problemen om de bal te vangen. Garjelea begaat een overtreding. Porato is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fioramonti met een snel genomen vrije trap. Obositu springt en kopt de bal. Amella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Las Grota Ostrołęka - Niko Team 1:1

19e minuut.
Martinussen rent richting de bal. Martinussen passt de bal in één keer door. Őry is nu in balbezit. Ochucki verovert de bal door een tackle van achteren. Ochucki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Statu met de inworp. Balint bereikt de bal nog maar net als eerste. Balint geeft een hoge lob. Ochucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochucki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Grota Ostrołęka - Niko Team 2:1

25e minuut.
Kalosz geeft een lange en hoge pass. Mendez rent richting de bal. Porato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Porato krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Ochucki rent richting de bal. Ochucki schiet op doel. Őry probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Statu neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ochucki kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Balint passt de bal in één keer door. Statu rent richting de bal. Statu probeert naar een medespeler te passen. Ochucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochucki schiet op doel. Nemcsák bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Grota Ostrołęka 32%, Niko Team 68%.
Las Grota Ostrołęka - Niko Team 2:1

50e minuut.
Balint bereikt de bal nog maar net als eerste. Balint passt de bal in één keer door. Martinussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinussen haalt uit met een fantastische trap. Nemcsák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Grota Ostrołęka - Niko Team 3:1

53e minuut.
Chlabicz speelt de bal door. Gascón heeft problemen om de bal te vangen. Gascón passt de bal zonder na te denken. Obositu bereikt de bal nog maar net als eerste. Obositu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Őry is nu in balbezit. Martinussen onderschept slim de pass. Martinussen passt de bal zonder na te denken. Ochucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochucki haalt uit met een fantastische trap. Nemcsák bokst de bal weg.

55e minuut.
Statu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balint rent richting de bal. Balint geeft een lange en hoge pass. Ochucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochucki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Grota Ostrołęka - Niko Team 4:1

55e minuut.
Kalosz passt de bal zonder na te denken. Orimi geeft een hoge lob. Martinussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinussen haalt uit met een fantastische trap. Nemcsák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Obositu kopt de bal weg. Vilela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascón geeft een lange en hoge pass. Porato maakt een snoekduik en kopt de bal. Amella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Orimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Orimi geeft een hoge lob. Martinussen kopt de bal weg. Ochucki heeft problemen om de bal te vangen. Ochucki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ochucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanyan speelt de bal door. Kalosz probeert naar een medespeler te passen. Martinussen rent richting de bal. Martinussen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Chlabicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlabicz passt de bal zonder na te denken. Gascón met een sublieme pass. Porato is nu in balbezit. Porato draait met de bal, schiet en ... Amella bokst de bal weg. Obositu bereikt de bal nog maar net als eerste. Obositu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Grota Ostrołęka - Niko Team 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Grota Ostrołęka 44%, Niko Team 56%.
Las Grota Ostrołęka - Niko Team 4:2