Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wambas Las Grota Ostrołęka
442 Tactiek 123
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 5
51.8 gemiddelde waardering 48.8
solid Schieten solid
adequate Passen adequate
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Knobel is nu in balbezit. Knobel passt de bal in één keer door. Orimi probeert naar een medespeler te passen. Martinussen is nu in balbezit. Martinussen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wambas - Las Grota Ostrołęka 0:1

3e minuut.
Khắc Cường is nu in balbezit. Khắc Cường geeft de bal voor. Oehrli heeft problemen om de bal te vangen. Ochucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochucki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Angelkov speelt de bal door. Staręga is nu in balbezit. Khắc Cường schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Khắc Cường naar de kleedkamers voor een vroege douche. Staręga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gallieni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mamikonyan rent richting de bal. Mamikonyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Martinussen rent richting de bal. Knobel rent richting de bal. Martinussen onderschept slim de pass. Martinussen geeft een lange en hoge pass. Ochucki maakt een snoekduik en kopt de bal. Sica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Klungelig pakt Litkowski de bal. Ilca rent richting de bal. Ilca passt de bal zonder na te denken. Staręga rent richting de bal. Staręga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wambas 47%, Las Grota Ostrołęka 53%.
Wambas - Las Grota Ostrołęka 0:1

47e minuut.
Takacs met een sublieme pass. Gallieni rent richting de bal. Gallieni passt de bal in één keer door. Ilca rent richting de bal. Ilca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Angelkov speelt de bal door. Gallieni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallieni passt de bal in één keer door. Staręga rent richting de bal. Staręga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wambas - Las Grota Ostrołęka 1:1

90e minuut.
Ilca kopt de bal weg. Stepanyan met een sublieme pass. Statu met een sublieme pass. Ochucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochucki haalt uit met een fantastische trap. Sica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wambas 39%, Las Grota Ostrołęka 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wambas - Las Grota Ostrołęka 1:1