Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wielkie Łapy Negry
352 Tactiek smuda 2
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 50.2
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Fryt verovert de bal door een tackle van achteren. Fryt met een sublieme pass. Dobalyan probeert naar een medespeler te passen. Relmuantv bereikt de bal nog maar net als eerste. Relmuantv haalt uit met een fantastische trap. de Deus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Ameixa met een sublieme pass. Dobalyan geeft een hoge lob. Ilie is nu in balbezit. Varnæs verovert de bal door een tackle van achteren. Varnæs schiet op doel. Ferrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Megyeri is nu in balbezit. Megyeri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Paterna is nu in balbezit. Paterna geeft een lange en hoge pass. Relmuantv is nu in balbezit. Moilanen is nu in balbezit. Moilanen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Łapy - Negry 0:1

31e minuut.
Anghelache passt de bal zonder na te denken. Dziewulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewulski passt de bal zonder na te denken. Varnæs rent richting de bal. Varnæs schiet op doel. Ferrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Diamandi met een snelle inworp. Norenberg controleert de bal met de borst. Norenberg passt de bal zonder na te denken. Diamandi geeft een lange en hoge pass. Moilanen maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wielkie Łapy 45%, Negry 55%.
Wielkie Łapy - Negry 0:1

47e minuut.
Pajka is nu in balbezit. Pajka geeft een hoge lob. Karatanchev probeert de bal aan de voet te houden. Moilanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Moilanen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Varnæs kopt de bal weg. Megyeri rent richting de bal. Burza bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyeri onderschept slim de pass. Megyeri draait met de bal, schiet en ... Ferrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Norenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Norenberg passt de bal in één keer door. Moilanen is nu in balbezit. Moilanen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Łapy - Negry 0:2

55e minuut.
Dziewulski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Varnæs de bal. Norenberg begaat een overtreding. Norenberg krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Norenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Norenberg passt de bal zonder na te denken. Moilanen rent richting de bal. Moilanen draait met de bal, schiet en ... de Deus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Łapy - Negry 0:3

60e minuut.
Czorny met een sublieme pass. Dobalyan rent richting de bal. Dobalyan met een sublieme pass. Varnæs bereikt de bal nog maar net als eerste. Varnæs geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ameixa met een sublieme pass. Klungelig pakt Varnæs de bal. Varnæs speelt de bal door. Megyeri rent richting de bal. Megyeri draait met de bal, schiet en ... Ferrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wielkie Łapy 39%, Negry 61%.
Wielkie Łapy - Negry 0:3