Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Negry Wielkie Łapy
smuda 2 Tactiek 352
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 45.3
uitstekend Schieten matig
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Moilanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ameixa begaat een overtreding. Moilanen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Laguardia wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - Wielkie Łapy 1:0

6e minuut.
Megyeri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Metin komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Ilie geeft de bal voor. Moilanen heeft problemen om de bal te vangen. Dobalyan rent richting de bal. Moilanen verovert de bal door een tackle van achteren. Moilanen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Lebrun passt de bal met de wreef. Laguardia rent richting de bal. Laguardia passt de bal zonder na te denken. Sadlok rent richting de bal. Sadlok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - Wielkie Łapy 2:0

20e minuut.
de Deus speelt de bal door. Daar is Metin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grędkiewicz speelt de bal door. Moilanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Moilanen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Laguardia geeft een hoge lob. Dobalyan heeft problemen om de bal te vangen. Moilanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Moilanen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - Wielkie Łapy 3:0

27e minuut.
Dobalyan probeert naar een medespeler te passen. Moilanen rent richting de bal. Ameixa maakt een afschuwelijke overtreding. Ameixa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Moilanen moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Moilanen kan niet meer verder spelen. Kmiecik komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Laguardia is nu in balbezit. Laguardia passt de bal met de wreef. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik draait met de bal, schiet en ... de Deus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - Wielkie Łapy 4:0

43e minuut.
Czorny geeft de bal voor. Kmiecik is nu in balbezit. Fryt rent richting de bal. Kmiecik onderschept slim de pass. Kmiecik haalt uit met een fantastische trap. de Deus bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negry 41%, Wielkie Łapy 59%.
Negry - Wielkie Łapy 4:0

89e minuut.
Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik passt de bal in één keer door. Laguardia met een sublieme pass. Sadlok heeft problemen om de bal te vangen. Sadlok draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negry 50%, Wielkie Łapy 50%.
Negry - Wielkie Łapy 4:0