Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niko Team LKS Iskra Jaszkowa Dolna
442m Tactiek MACIEK
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48 gemiddelde waardering 54.4
very good Schieten good
solid Passen solid
solid Verdedigen good


10e minuut.
Zisis met een sublieme pass. Berberoğlu is nu in balbezit. Fioramonti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berberoğlu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ďatel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Berberoğlu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kalosz trapt de bal weg van het doel. Ďatel kopt de bal weg. Zisis met een sublieme pass. Berberoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Berberoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Fioramonti met een sublieme pass. Kahvić is nu in balbezit. Kahvić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Obositu de bal. Obositu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lillo geeft een hoge lob. Zisis rent richting de bal. Zisis heeft problemen om de bal te vangen. Zisis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niko Team - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 0:1

26e minuut.
Inworp. Bricout met de inworp. Gascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďatel onderschept slim de pass. Ďatel geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Łęgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łęgosz passt de bal zonder na te denken. Bricout geeft een lange en hoge pass. Zisis rent richting de bal. Zisis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ďatel met een sublieme pass. Zisis rent richting de bal. Zisis passt de bal zonder na te denken. Berberoğlu is nu in balbezit. Berberoğlu schiet op doel. Nemcsák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Gascón met een sublieme pass. Fioramonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fioramonti probeert naar een medespeler te passen. Porato bereikt de bal nog maar net als eerste. Porato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Lillo verovert de bal door een tackle van achteren. Lillo geeft de bal voor. Berberoğlu is nu in balbezit. Zisis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zisis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Fioramonti speelt de bal door. Kahvić is nu in balbezit. Buhănescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buhănescu krijgt een gele kaart. Kahvić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kahvić met een snel genomen vrije trap. Porato bereikt de bal nog maar net als eerste. Porato haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bricout speelt de bal door. Berberoğlu rent richting de bal. Kalosz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kalosz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niko Team 48%, LKS Iskra Jaszkowa Dolna 52%.
Niko Team - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 0:1

55e minuut.
Bricout geeft de bal voor. Zisis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zisis passt de bal zonder na te denken. Berberoğlu is nu in balbezit. Berberoğlu draait met de bal, schiet en ... Nemcsák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Ďatel is nu in balbezit. Ďatel passt de bal met de wreef. Hoikkanen probeert naar een medespeler te passen. Berberoğlu is nu in balbezit. Berberoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Hoikkanen geeft een hoge lob. Berberoğlu kopt de bal weg. Zisis rent richting de bal. Zisis schiet op doel. Nemcsák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niko Team - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 0:2

66e minuut.
Łęgosz geeft een lange en hoge pass. Zisis kopt de bal weg. Bricout met een sublieme pass. Berberoğlu rent richting de bal. Berberoğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Uusbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoikkanen verovert de bal door een tackle van achteren. Hoikkanen speelt de bal door. Berberoğlu is nu in balbezit. Berberoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

69e minuut.
Chlabicz kopt de bal weg. Kahvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahvić met een sublieme pass. Porato bereikt de bal nog maar net als eerste. Porato schiet op doel. Gręda bokst de bal weg.

73e minuut.
Zisis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zisis geeft een hoge lob. Berberoğlu is nu in balbezit. Berberoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niko Team - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 0:3

79e minuut.
Bricout geeft de bal voor. Kahvić kopt de bal weg. Porato heeft problemen om de bal te vangen. Porato haalt uit met een fantastische trap. Gręda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niko Team - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 1:3

81e minuut.
Őry is nu in balbezit. Zisis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Őry. Őry krijgt een gele kaart. Zisis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zisis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Berberoğlu rent richting de bal. Berberoğlu draait met de bal, schiet en ... Nemcsák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niko Team - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 1:4

84e minuut.
Uusbek geeft de bal voor. Buhănescu geeft een hoge lob. Daar is Kalosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berberoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niko Team 47%, LKS Iskra Jaszkowa Dolna 53%.
Niko Team - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 1:4