Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Negry Las Grota Ostrołęka
smuda 2 Tactiek 123
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 47.9
very good Schieten good
good Passen adequate
formidable Verdedigen very good


6e minuut.
Burza geeft een hoge lob. Inworp. Orimi met de inworp. Stepanyan is nu in balbezit. Stepanyan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Statu met een sublieme pass. Orimi geeft een hoge lob. Kołtun kopt de bal weg. Orimi is nu in balbezit. Orimi schiet op doel. Ferrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Martinussen is nu in balbezit. Martinussen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - Las Grota Ostrołęka 0:1

21e minuut.
Daar is Vilela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diamandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandi probeert naar een medespeler te passen. Moilanen rent richting de bal. Moilanen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Diamandi controleert de bal met de borst. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandi verovert de bal door een tackle van achteren. Diamandi haalt uit met een fantastische trap. Amella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Negry - Las Grota Ostrołęka 1:1

40e minuut.
Mikucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikucki geeft een hoge lob. Daar is Garjelea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diamandi rent richting de bal. Diamandi schiet op doel. Amella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Balint passt de bal met de wreef. Paterna is nu in balbezit. Paterna geeft de bal voor. Moilanen rent richting de bal. Moilanen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Mendez verovert de bal door een tackle van achteren. Grędkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grędkiewicz passt de bal met de wreef. Moilanen rent richting de bal. Moilanen draait met de bal, schiet en ... Amella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negry 58%, Las Grota Ostrołęka 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Negry - Las Grota Ostrołęka 1:1

52e minuut.
Garjelea onderschept slim de pass. Paterna met een sublieme pass. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Diamandi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kmiecik komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Klungelig pakt Relmuantv de bal. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Relmuantv tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Relmuantv krijgt een gele kaart. Statu raakt geblesseerd tijdens het duel. Balint zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Relmuantv bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu verovert de bal door een tackle van achteren. Statu passt de bal met de wreef. Ochucki rent richting de bal. Ochucki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Ochucki onderschept slim de pass. Ochucki probeert naar een medespeler te passen. Stepanyan rent richting de bal. Ochucki is nu in balbezit. Ochucki draait met de bal, schiet en ... Ferrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negry 50%, Las Grota Ostrołęka 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Negry - Las Grota Ostrołęka 1:1