Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wambas Wielkie Łapy
442 Tactiek 352
46% Balbezit 54%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 49
solide Schieten solide
goed Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Staręga passt de bal met de wreef. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Dobalyan ... Strafschop! Dobalyan krijgt een gele kaart. Ilca raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ilca legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Wambas - Wielkie Łapy 1:0

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Angelkov met de inworp. Karatanchev rent richting de bal. Staręga onderschept slim de pass. Staręga geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Staręga is nu in balbezit. Varnæs verovert de bal door een tackle van achteren. Varnæs geeft de bal voor. Megyeri krijgt zijn hoofd ertegen. Sica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wambas - Wielkie Łapy 1:1

11e minuut.
Diggelmann passt de bal zonder na te denken. Staręga rent richting de bal. Ameixa geeft een lange en hoge pass. Varnæs bereikt de bal nog maar net als eerste. Varnæs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Diggelmann passt de bal in één keer door. Angelkov is nu in balbezit. Anghelache begaat een overtreding. Anghelache krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Gallieni speelt de bal door. Staręga is nu in balbezit. Staręga passt de bal zonder na te denken. Ilca is nu in balbezit. Ilca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Krzyżok passt de bal zonder na te denken. Angelkov heeft problemen om de bal te vangen. Angelkov passt de bal zonder na te denken. Ilca is nu in balbezit. Ilca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Mamikonyan rent richting de bal. Mamikonyan passt de bal zonder na te denken. Angelkov speelt de bal door. Ilca rent richting de bal. Ilca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wambas 45%, Wielkie Łapy 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wambas - Wielkie Łapy 1:1

60e minuut.
Czorny kopt de bal weg. Gallieni rent richting de bal. Dziewulski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gallieni raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gallieni neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Angelkov rent richting de bal. Angelkov passt de bal in één keer door. Staręga is nu in balbezit. Staręga haalt uit met een fantastische trap. Czorny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Deus bokst de bal weg.

69e minuut.
Dobalyan geeft een hoge lob. Inworp. Mamikonyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ameixa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallieni probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Ameixa is nu in balbezit. Mamikonyan onderschept slim de pass. Mamikonyan passt de bal zonder na te denken. Ilca rent richting de bal. Ilca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wambas 30%, Wielkie Łapy 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wambas - Wielkie Łapy 1:1