Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wielkie Łapy Wambas
352 Tactiek 442
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 50.7
redelijk Schieten solide
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Mamikonyan probeert naar een medespeler te passen. Takacs rent richting de bal. Takacs passt de bal zonder na te denken. Daar is Ilca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilca schiet op doel. de Deus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Dobalyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Takacs bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca is nu in balbezit. Takacs is nu in balbezit. Takacs draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Ilca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Ilca is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fryt. Ilca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gallieni met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Ilca de bal. Ilca schiet op doel. de Deus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Łapy - Wambas 0:1

20e minuut.
Iltanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelache verovert de bal door een tackle van achteren. Anghelache probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Megyeri de bal. Megyeri haalt uit met een fantastische trap. Sica bokst de bal weg.

22e minuut.
Dobalyan rent richting de bal. Dobalyan geeft een hoge lob. Ilca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vânătoru is nu in balbezit. Vânătoru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Krzyżok is nu in balbezit. Biesik verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Pujol zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Pujol moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pujol schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

38e minuut.
Dobalyan met een sublieme pass. Iltanen rent richting de bal. Iltanen passt de bal zonder na te denken. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca haalt uit met een fantastische trap. de Deus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wielkie Łapy 63%, Wambas 37%.
Wielkie Łapy - Wambas 0:1

57e minuut.
Biesik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mamikonyan. Biesik raakt geblesseerd tijdens het duel. Ameixa met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Megyeri de bal. Iltanen geeft een hoge lob. Ilca is nu in balbezit. Ilca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Łapy - Wambas 0:2

63e minuut.
Mamikonyan rent richting de bal. Mamikonyan passt de bal zonder na te denken. Gallieni speelt de bal door. Ilca is nu in balbezit. Ilca schiet op doel. de Deus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Iltanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelache verovert de bal door een tackle van achteren. Anghelache met een sublieme pass. Megyeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyeri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ameixa onderschept slim de pass. Ameixa met een sublieme pass. Mamikonyan probeert naar een medespeler te passen. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca haalt uit met een fantastische trap. Paal!

83e minuut.
de Deus bereikt de bal nog maar net als eerste. de Deus geeft de bal voor. Karatanchev probeert naar een medespeler te passen. Dobalyan heeft problemen om de bal te vangen. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Łapy - Wambas 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wielkie Łapy 60%, Wambas 40%.
Wielkie Łapy - Wambas 0:3