Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna Korniszon
MACIEK Tactiek ooo
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 48.5
goed Schieten solide
goed Passen goed
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
Wydra geeft de bal voor. Theodorescu kopt de bal weg. Smiorcăilă probeert de bal met de borst te controleren. Afilipoaiei verovert de bal door een tackle van achteren. Afilipoaiei schiet op doel. Gręda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Bricout bereikt de bal nog maar net als eerste. Bricout met een sublieme pass. Zisis heeft problemen om de bal te vangen. Zisis draait met de bal, schiet en ... Karolek probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Permann bereikt de bal nog maar net als eerste. Permann passt de bal in één keer door. Brzozowski probeert naar een medespeler te passen. Lill rent richting de bal. Lill draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Permann kopt de bal weg. Brzozowski speelt de bal door. Wydra speelt de bal door. Lill bereikt de bal nog maar net als eerste. Lill draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Korniszon 0:1

17e minuut.
Hoikkanen passt de bal in één keer door. Ďatel rent richting de bal. Ďatel speelt de bal door. Zisis is nu in balbezit. Zisis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Zisis probeert naar een medespeler te passen. Berberoğlu rent richting de bal. Met opzet legt Karolek zijn tegenspeler op de grond. Karolek krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Junod verovert de bal door een tackle van achteren. Junod probeert naar een medespeler te passen. Zisis heeft problemen om de bal te vangen. Zisis draait met de bal, schiet en ... Banu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Korniszon 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Iskra Jaszkowa Dolna 56%, Korniszon 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Korniszon 1:1

62e minuut.
Permann geeft een lange en hoge pass. Wydra kopt de bal weg. Smiorcăilă probeert de bal aan de voet te houden. Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. Afilipoaiei haalt uit met een fantastische trap. Gręda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Theodorescu speelt de bal door. Lill rent richting de bal. Lill passt de bal zonder na te denken. Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. Afilipoaiei draait met de bal, schiet en ... Gręda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu met een sublieme pass. Lill rent richting de bal. Lill schiet op doel. Lillo probeert de bal aan de voet te houden. Gręda bokst de bal weg.

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Bricout de bal onder controle te krijgen. Bricout probeert naar een medespeler te passen. Zisis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zisis schiet op doel. Banu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Turkowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Iskra Jaszkowa Dolna 55%, Korniszon 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Iskra Jaszkowa Dolna - Korniszon 1:1