Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Korniszon LKS Iskra Jaszkowa Dolna
ooo Tactiek MACIEK
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.2 gemiddelde waardering 57.6
solide Schieten solide
goed Passen solide
goed Verdedigen goed


6e minuut.
Theodorescu probeert naar een medespeler te passen. Lill bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozowski probeert naar een medespeler te passen. Afilipoaiei rent richting de bal. Afilipoaiei haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gręda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Hoikkanen met een sublieme pass. Keltanen rent richting de bal. Keltanen speelt de bal door. Afilipoaiei is nu in balbezit. Afilipoaiei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bricout passt de bal met de wreef. Berberoğlu is nu in balbezit. Karolek probeert de bal met de borst te controleren. Berberoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bricout bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu onderschept slim de pass. Theodorescu speelt de bal door. Lill is nu in balbezit. Lill schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bricout geeft een hoge lob. Gherghina controleert de bal met de borst. Berberoğlu is nu in balbezit. Berberoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Korniszon - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 0:1

43e minuut.
Karolek kopt de bal weg. Wydra rent richting de bal. Wydra probeert naar een medespeler te passen. Lill rent richting de bal. Lill schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korniszon 49%, LKS Iskra Jaszkowa Dolna 51%.
Korniszon - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 0:1

48e minuut.
Lill rent richting de bal. Afilipoaiei rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ďatel. Ďatel krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Permann onderschept slim de pass. Permann speelt de bal door. Theodorescu met een sublieme pass. Brzozowski rent richting de bal. Brzozowski met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gręda speelt de bal door. Permann kopt de bal weg. Hoikkanen is nu in balbezit. Hoikkanen geeft een hoge lob. Junod springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Hoikkanen met een snelle inworp. Ďatel rent richting de bal. Ďatel speelt de bal door. Zisis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zisis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Smiorcăilă kopt de bal weg. Daar is Hoikkanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoikkanen geeft de bal voor. Zisis rent richting de bal. Zisis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Gherghina geeft een lange en hoge pass. Smiorcăilă rent richting de bal. Smiorcăilă geeft een lange en hoge pass. Berberoğlu rent richting de bal. Berberoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Turkowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korniszon 61%, LKS Iskra Jaszkowa Dolna 39%.
Korniszon - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 0:1