Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niko Team Border Goli
442m Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 49.8
solid Schieten solid
solid Passen very good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Uusbek verovert de bal door een tackle van achteren. Uusbek geeft een lange en hoge pass. Mielczarek met een sublieme pass. Passerini rent richting de bal. Passerini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Encuţescu passt de bal met de wreef. Lavigne heeft problemen om de bal te vangen. Lavigne passt de bal in één keer door. Passerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Passerini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Kalina rent richting de bal. Cibra verovert de bal door een tackle van achteren. Cibra passt de bal in één keer door. Lavigne is nu in balbezit. Lavigne haalt uit met een fantastische trap. Nemcsák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Őry de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niko Team - Border Goli 0:1

20e minuut.
Malár bereikt de bal nog maar net als eerste. Malár geeft een hoge lob. Kalosz heeft problemen om de bal te vangen. Lavigne rent richting de bal. Lavigne draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Fioramonti rent richting de bal. Lavigne verovert de bal door een tackle van achteren. Lavigne passt de bal in één keer door. Passerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Passerini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Bica met een sublieme pass. Lavigne rent richting de bal. Lavigne met een sublieme pass. Passerini rent richting de bal. Passerini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Malár kopt de bal weg. Lavigne is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kahvić. Kahvić krijgt een gele kaart. Lavigne raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lavigne kan niet meer verder spelen. Gic komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Encuţescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Uusbek de bal. Gic is nu in balbezit. Gic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Chirilă trapt de bal weg van het doel. Fioramonti kopt de bal weg. Klungelig pakt Bica de bal. Obositu rent richting de bal. Obositu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Passerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Passerini probeert naar een medespeler te passen. Gic is nu in balbezit. Gic draait met de bal, schiet en ... Nemcsák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niko Team - Border Goli 0:2

38e minuut.
Malár geeft de bal voor. Cibra is nu in balbezit. Gic speelt de bal door. Passerini is nu in balbezit. Passerini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Niko Team - Border Goli 0:3

41e minuut.
Ivan passt de bal met de wreef. Bica rent richting de bal. Bica passt de bal met de wreef. Obositu is nu in balbezit. Obositu draait met de bal, schiet en ... Chirilă bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niko Team 50%, Border Goli 50%.
Niko Team - Border Goli 0:3

47e minuut.
Encuţescu passt de bal in één keer door. Malár probeert naar een medespeler te passen. Gic rent richting de bal. Gic draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Niko Team - Border Goli 0:4

50e minuut.
Cibra onderschept slim de pass. Cibra passt de bal zonder na te denken. Gic bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gic de bal. Gic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niko Team - Border Goli 0:5

53e minuut.
Mielczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielczarek passt de bal zonder na te denken. Cibra probeert naar een medespeler te passen. Gic is nu in balbezit. Gic haalt uit met een fantastische trap. Nemcsák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Obositu kopt de bal weg. Uciński rent richting de bal. Uciński geeft een lange en hoge pass. Porato krijgt zijn hoofd ertegen. Chirilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niko Team - Border Goli 1:5

62e minuut.
Kordiaczyński probeert naar een medespeler te passen. Gic rent richting de bal. Fioramonti is nu in balbezit. Gic verovert de bal door een tackle van achteren. Gic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ivan is nu in balbezit. Dutka verovert de bal door een tackle van achteren. Dutka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gic draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Kahvić is nu in balbezit. Kahvić geeft een hoge lob. Sjölund verovert de bal door een tackle van achteren. Obositu rent richting de bal. Obositu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Encuţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Encuţescu passt de bal in één keer door. Dutka rent richting de bal. Passerini is nu in balbezit. Passerini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kalosz rent richting de bal. Gic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalosz maakt een afschuwelijke overtreding. Kalosz krijgt een gele kaart. Gic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cibra neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Mielczarek kopt de bal weg. Ivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivan passt de bal met de wreef. Gic bereikt de bal nog maar net als eerste. Gic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niko Team 53%, Border Goli 47%.
Niko Team - Border Goli 1:5