Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Las Grota Ostrołęka Border Goli
123 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.8 gemiddelde waardering 49.5
solid Schieten solid
adequate Passen very good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Ochucki passt de bal zonder na te denken. Martinussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielczarek rent richting de bal. Martinussen onderschept slim de pass. Martinussen draait met de bal, schiet en ... Chirilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Stepanyan geeft een lange en hoge pass. Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica geeft een lange en hoge pass. Martinussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinussen haalt uit met een fantastische trap. Chirilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Martinussen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bica rent richting de bal. Bica probeert naar een medespeler te passen. Balint rent richting de bal. Balint geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Mendez kan de bal niet met de borst controleren. Passerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendez begaat een overtreding. Mendez krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Inworp. Vilela met de inworp. Statu is nu in balbezit. Statu geeft de bal voor. Martinussen springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kordiaczyński met een sublieme pass. Passerini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mendez. Mendez krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

27e minuut.
Stepanyan geeft een lange en hoge pass. Kordiaczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ochucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochucki schiet op doel. Chirilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Grota Ostrołęka - Border Goli 1:0

30e minuut.
Lavigne met een sublieme pass. Passerini rent richting de bal. Passerini passt de bal zonder na te denken. Lavigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavigne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Las Grota Ostrołęka - Border Goli 1:1

35e minuut.
Klungelig pakt Sjölund de bal. Sjölund geeft een lange en hoge pass. Lavigne kopt de bal weg. Klungelig pakt Passerini de bal. Passerini draait met de bal, schiet en ... Amella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Garjelea geeft een lange en hoge pass. Ochucki kopt de bal weg. Klungelig pakt Bica de bal. Martinussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinussen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Lavigne passt de bal in één keer door. Cibra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibra passt de bal in één keer door. Passerini rent richting de bal. Passerini haalt uit met een fantastische trap. Amella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Grota Ostrołęka 51%, Border Goli 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Las Grota Ostrołęka - Border Goli 1:1

55e minuut.
Mielczarek rent richting de bal. Kristić verovert de bal door een tackle van achteren. Kristić speelt de bal door. Orimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Orimi draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Bica de bal. Mielczarek is nu in balbezit. Martinussen verovert de bal door een tackle van achteren. Martinussen draait met de bal, schiet en ... Chirilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Encuţescu geeft een lange en hoge pass. Lavigne is nu in balbezit. Garjelea begaat een overtreding. Lavigne wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lavigne kan niet meer verder spelen. Gic komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Passerini passt de bal zonder na te denken. Cibra rent richting de bal. Cibra passt de bal zonder na te denken. Passerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Passerini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Amella speelt de bal door. Balint rent richting de bal. Balint passt de bal zonder na te denken. Ochucki rent richting de bal. Ochucki schiet op doel. Chirilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Stepanyan geeft een hoge lob. Bica is nu in balbezit. Chirilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochucki onderschept slim de pass. Ochucki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Grota Ostrołęka - Border Goli 2:1

82e minuut.
Dutka is nu in balbezit. Dutka passt de bal zonder na te denken. Passerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Passerini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Las Grota Ostrołęka - Border Goli 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Grota Ostrołęka 47%, Border Goli 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Las Grota Ostrołęka - Border Goli 2:2