Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wielkie Łapy LKS Iskra Jaszkowa Dolna
352 Tactiek MACIEK
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
48 gemiddelde waardering 56.4
zeer goed Schieten solide
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Berberoğlu is nu in balbezit. Czorny verovert de bal door een tackle van achteren. Junod verovert de bal door een tackle van achteren. Junod schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Łapy - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 0:1

3e minuut.
Varnæs bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łęgosz. Varnæs raakt geblesseerd tijdens het duel. Ameixa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gręda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Megyeri bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Zisis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czorny. Zisis raakt geblesseerd tijdens het duel. Junod wilt de vrije trap nemen. Czorny kopt de bal weg. de Deus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Ďatel heeft problemen om de bal te vangen. Ďatel met een sublieme pass. Berberoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberoğlu schiet op doel. de Deus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Łapy - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 0:2

11e minuut.
Megyeri passt de bal zonder na te denken. Varnæs bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebrun geeft de bal voor. Megyeri maakt een snoekduik en kopt de bal. Gręda bokst de bal weg.

13e minuut.
Bricout bereikt de bal nog maar net als eerste. Bricout probeert naar een medespeler te passen. Zisis speelt de bal door. Berberoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberoğlu schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Berberoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berberoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Lebrun speelt de bal door. Dziewulski rent richting de bal. Dziewulski passt de bal met de wreef. Varnæs rent richting de bal. Varnæs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Łapy - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 1:2

24e minuut.
Hoikkanen passt de bal met de wreef. Zisis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zisis passt de bal in één keer door. Berberoğlu is nu in balbezit. Berberoğlu schiet op doel. de Deus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Junod bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatanchev onderschept slim de pass. Karatanchev probeert naar een medespeler te passen. Megyeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyeri haalt uit met een fantastische trap. Gręda bokst de bal weg.

36e minuut.
Ameixa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďatel is nu in balbezit. Bricout met een sublieme pass. Zisis rent richting de bal. Zisis draait met de bal, schiet en ... de Deus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wielkie Łapy 44%, LKS Iskra Jaszkowa Dolna 56%.
Wielkie Łapy - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 1:2

50e minuut.
Berberoğlu rent richting de bal. Czorny onderschept slim de pass. Czorny geeft een lange en hoge pass. Varnæs bereikt de bal nog maar net als eerste. Varnæs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Dziewulski probeert naar een medespeler te passen. Megyeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyeri passt de bal zonder na te denken. Varnæs is nu in balbezit. Varnæs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Junod haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Czorny de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bricout zal de hoekschop nemen. Berberoğlu kopt de bal weg. De bal raakt de paal. de Deus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Lebrun rent richting de bal. Ďatel geeft een hoge lob. Lebrun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zisis rent richting de bal. Zisis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Fryt passt de bal zonder na te denken. Dziewulski is nu in balbezit. Dziewulski passt de bal met de wreef. Varnæs rent richting de bal. Varnæs schiet op doel. Gręda bokst de bal weg.

84e minuut.
Czorny speelt de bal door. Megyeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyeri probeert naar een medespeler te passen. Varnæs is nu in balbezit. Varnæs schiet op doel. Gręda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Zisis probeert naar een medespeler te passen. Czorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberoğlu onderschept slim de pass. Berberoğlu draait met de bal, schiet en ... de Deus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Łapy - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wielkie Łapy 37%, LKS Iskra Jaszkowa Dolna 63%.
Wielkie Łapy - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 1:3