Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wambas Korniszon
442 Tactiek ooo
60% Balbezit 40%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
51.3 gemiddelde waardering 48.8
solide Schieten solide
goed Passen goed
goed Verdedigen redelijk


26e minuut.
Caps onderschept slim de pass. Takacs bereikt de bal nog maar net als eerste. Permann is nu in balbezit. Takacs onderschept slim de pass. Takacs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Wydra geeft een lange en hoge pass. Mamikonyan kopt de bal weg. Keltanen is nu in balbezit. Ilca onderschept slim de pass. Ilca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pujol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujol probeert naar een medespeler te passen. Takacs rent richting de bal. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca schiet op doel. Banu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Keltanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Keltanen geeft de bal voor. Knobel heeft problemen om de bal te vangen. Afilipoaiei onderschept slim de pass. Afilipoaiei draait met de bal, schiet en ... Sica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wambas 41%, Korniszon 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wambas - Korniszon 0:0

60e minuut.
Iltanen passt de bal zonder na te denken. Gallieni is nu in balbezit. Gallieni passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Takacs de bal. Takacs draait met de bal, schiet en ... Banu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Pujol passt de bal zonder na te denken. Mamikonyan is nu in balbezit. Mamikonyan passt de bal met de wreef. Pujol geeft een hoge lob. Ilca springt en kopt de bal. Banu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Angelkov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vânătoru komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Pujol passt de bal zonder na te denken. Brzozowski geeft de bal voor. Mamikonyan speelt de bal door. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pujol passt de bal in één keer door. Mamikonyan met een sublieme pass. Ilca is nu in balbezit. Ilca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wambas - Korniszon 1:0

85e minuut.
Afilipoaiei controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Turkowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wambas 30%, Korniszon 70%.
Wambas - Korniszon 1:0