Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niko Team Negry
442m Tactiek smuda 2
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 51.8
very good Schieten excellent
solid Passen solid
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Mikucki verovert de bal door een tackle van achteren. Mikucki geeft een hoge lob. Füsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok onderschept slim de pass. Sadlok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Gascón probeert naar een medespeler te passen. Obositu rent richting de bal. Ilie is nu in balbezit. Obositu onderschept slim de pass. Obositu schiet op doel. Ferrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Von Anka is nu in balbezit. Von Anka passt de bal in één keer door. Gascón geeft de bal voor. Porato probeert de bal met de borst te controleren. Porato geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Moilanen verovert de bal door een tackle van achteren. Moilanen speelt de bal door. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niko Team - Negry 0:1

19e minuut.
Grędkiewicz is nu in balbezit. Grędkiewicz passt de bal zonder na te denken. Burza rent richting de bal. Burza geeft een lange en hoge pass. Füsi kopt de bal weg. Nemcsák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Norenberg speelt de bal door. Moilanen is nu in balbezit. Moilanen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sadlok de bal. Sadlok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gascón is nu in balbezit. Norenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Norenberg probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sadlok de bal. Sadlok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Chlabicz met een sublieme pass. Kahvić rent richting de bal. Kahvić passt de bal zonder na te denken. Porato rent richting de bal. Porato schiet op doel. Ferrera bokst de bal weg.

27e minuut.
Sadlok verovert de bal door een tackle van achteren. Sadlok met een sublieme pass. Moilanen is nu in balbezit. Moilanen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niko Team - Negry 0:2

29e minuut.
Kahvić rent richting de bal. Grędkiewicz onderschept slim de pass. Grędkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sadlok de bal. Sadlok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Füsi trapt de bal weg van het doel. Norenberg kopt de bal weg. Fioramonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok verovert de bal door een tackle van achteren. Sadlok haalt uit met een fantastische trap. Nemcsák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Gascón rent richting de bal. Gascón geeft een lange en hoge pass. Burza probeert de bal met de borst te controleren. Kahvić geeft een hoge lob. Obositu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niko Team - Negry 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niko Team 53%, Negry 47%.
Niko Team - Negry 1:2

48e minuut.
Klungelig pakt Norenberg de bal. Fioramonti verovert de bal door een tackle van achteren. Fioramonti speelt de bal door. Porato rent richting de bal. Porato schiet op doel. Ferrera bokst de bal weg.

52e minuut.
Mikucki geeft een lange en hoge pass. Daar is Moilanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moilanen passt de bal met de wreef. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok schiet op doel. Nemcsák bokst de bal weg.

53e minuut.
Burza is nu in balbezit. Burza passt de bal zonder na te denken. Relmuantv speelt de bal door. Moilanen is nu in balbezit. Moilanen draait met de bal, schiet en ... Nemcsák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niko Team - Negry 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niko Team 61%, Negry 39%.
Niko Team - Negry 1:3