Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Las Grota Ostrołęka LKS Iskra Jaszkowa Dolna
123 Tactiek MACIEK
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 11
48.4 gemiddelde waardering 54.9
solide Schieten solide
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Buhănescu geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Berberoğlu stond buitenspel. Statu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Martinussen is nu in balbezit. Martinussen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Buhănescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stepanyan met een snelle inworp. Statu geeft een lange en hoge pass. Rędzina springt en kopt de bal. Gręda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Hoikkanen met een sublieme pass. Garjelea heeft problemen om de bal te vangen. Statu rent richting de bal. Berberoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Berberoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Hoikkanen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberoğlu begaat een overtreding. Berberoğlu krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Ďatel onderschept slim de pass. Ďatel geeft de bal voor. Daar is Kristić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zisis rent richting de bal. Zisis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Stepanyan met een sublieme pass. Orimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Orimi passt de bal met de wreef. Martinussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinussen schiet op doel. Gręda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Martinussen rent richting de bal. Orimi rent richting de bal. Orimi probeert naar een medespeler te passen. Martinussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinussen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Buhănescu probeert naar een medespeler te passen. Hoikkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoikkanen passt de bal zonder na te denken. Daar is Zisis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zisis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Grota Ostrołęka 32%, LKS Iskra Jaszkowa Dolna 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Las Grota Ostrołęka - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 0:0

56e minuut.
Daar is Orimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bricout bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orimi. Orimi krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Bricout is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bricout zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zisis kopt de bal weg. Garjelea heeft problemen om de bal te vangen. Berberoğlu rent richting de bal. Berberoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Grota Ostrołęka - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 0:1

63e minuut.
Junod bereikt de bal nog maar net als eerste. Berberoğlu rent richting de bal. Zisis is nu in balbezit. Zisis heeft problemen om de bal te vangen. Zisis haalt uit met een fantastische trap. Amella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gręda trapt de bal weg. Statu kopt de bal weg. Stepanyan rent richting de bal. Stepanyan passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Hoikkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu verovert de bal door een tackle van achteren. Statu met een sublieme pass. Martinussen rent richting de bal. Martinussen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ďatel onderschept slim de pass. Stepanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Stepanyan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Martinussen de bal. Martinussen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Rędzina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu passt de bal met de wreef. Stepanyan is nu in balbezit. Stepanyan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Smiorcăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Rędzina verovert de bal door een tackle van achteren. Rędzina met een sublieme pass. Martinussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinussen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Grota Ostrołęka 37%, LKS Iskra Jaszkowa Dolna 63%.
Las Grota Ostrołęka - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 0:1