Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Border Goli Wielkie Łapy
Normal Tactiek 352
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
17 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 49.2
goed Schieten solide
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Megyeri is nu in balbezit. Megyeri speelt de bal door. Varnæs bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewulski rent richting de bal. Dziewulski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Passerini rent richting de bal. Passerini met een sublieme pass. Lavigne is nu in balbezit. Lavigne draait met de bal, schiet en ... de Deus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Border Goli - Wielkie Łapy 1:0

6e minuut.
Karatanchev speelt de bal door. Daar is Megyeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Megyeri probeert naar een medespeler te passen. Varnæs bereikt de bal nog maar net als eerste. Varnæs draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Cibra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cibra geeft een hoge lob. Lavigne is nu in balbezit. Lavigne draait met de bal, schiet en ... Karatanchev probeert de bal aan de voet te houden. de Deus bokst de bal weg.

12e minuut.
Passerini geeft de bal voor. Daar is Anghelache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lavigne rent richting de bal. Lavigne haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Border Goli - Wielkie Łapy 2:0

17e minuut.
Stålbom kopt de bal weg. Passerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Passerini probeert naar een medespeler te passen. Lavigne is nu in balbezit. Lavigne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Dziewulski probeert naar een medespeler te passen. Varnæs bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielczarek begaat een overtreding. Mielczarek krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Czorny geeft een lange en hoge pass. Megyeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Megyeri de bal. Megyeri geeft een lange en hoge pass. Varnæs maakt een snoekduik en kopt de bal. Chirilă bokst de bal weg.

28e minuut.
Dziewulski geeft een hoge lob. Varnæs is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Bica ... Strafschop! Bica krijgt een gele kaart. Varnæs is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Varnæs neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Border Goli - Wielkie Łapy 2:1

29e minuut.
Mielczarek rent richting de bal. Varnæs verovert de bal door een tackle van achteren. Varnæs passt de bal in één keer door. Megyeri is nu in balbezit. Megyeri schiet op doel. Chirilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Anghelache is nu in balbezit. Anghelache geeft een hoge lob. Mielczarek is nu in balbezit. Varnæs verovert de bal door een tackle van achteren. Varnæs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Border Goli - Wielkie Łapy 2:2

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Ameixa de bal onder controle te krijgen. Stålbom bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ameixa zijn tegenspeler op de grond. Stålbom wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Stålbom kan niet meer verder spelen. Dutka komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Cibra rent richting de bal. Cibra passt de bal zonder na te denken. Encuţescu met een sublieme pass. Passerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Passerini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Gic komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Border Goli 50%, Wielkie Łapy 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Border Goli - Wielkie Łapy 2:2

52e minuut.
Bica heeft problemen om de bal te vangen. Varnæs rent richting de bal. Mielczarek rent richting de bal. Varnæs onderschept slim de pass. Varnæs haalt uit met een fantastische trap. Chirilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Dutka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cibra heeft problemen om de bal te vangen. Cibra probeert naar een medespeler te passen. Passerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Passerini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Border Goli - Wielkie Łapy 3:2

57e minuut.
Encuţescu speelt de bal door. Passerini heeft problemen om de bal te vangen. Passerini speelt de bal door. Gic heeft problemen om de bal te vangen. Gic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
de Deus trapt de bal weg van het doel. Megyeri rent richting de bal. Megyeri passt de bal met de wreef. Varnæs is nu in balbezit. Varnæs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bica met een sublieme pass. Kordiaczyński heeft problemen om de bal te vangen. Megyeri is nu in balbezit. Megyeri schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Sjölund passt de bal in één keer door. Encuţescu rent richting de bal. Encuţescu passt de bal in één keer door. Gic rent richting de bal. Gic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Encuţescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Passerini de bal. Dobalyan begaat een overtreding. Dobalyan krijgt een gele kaart. Passerini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Malár neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. de Deus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Encuţescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malár rent richting de bal. Malár speelt de bal door. Gic rent richting de bal. Gic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Border Goli 58%, Wielkie Łapy 42%.
Border Goli - Wielkie Łapy 3:2