Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wielkie Łapy Border Goli
352 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 49.3
solid Schieten good
good Passen very good
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Daar is Malár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cibra is nu in balbezit. Cibra passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lavigne de bal. Lavigne draait met de bal, schiet en ... de Deus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karatanchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatanchev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kordiaczyński de bal. Megyeri verovert de bal door een tackle van achteren. Megyeri schiet op doel. Chirilă bokst de bal weg.

8e minuut.
Dutka passt de bal met de wreef. Ameixa rent richting de bal. Encuţescu begaat een overtreding. Encuţescu krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Dziewulski geeft de bal voor. Kordiaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyeri verovert de bal door een tackle van achteren. Megyeri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Łapy - Border Goli 1:0

19e minuut.
Mielczarek passt de bal met de wreef. Cibra heeft problemen om de bal te vangen. Cibra probeert naar een medespeler te passen. Passerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Passerini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Dziewulski onderschept slim de pass. Dziewulski geeft de bal voor. Megyeri is nu in balbezit. Megyeri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Łapy - Border Goli 2:0

28e minuut.
Malár probeert naar een medespeler te passen. Lavigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatanchev verovert de bal door een tackle van achteren. Karatanchev met een sublieme pass. Cibra geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Passerini is nu in balbezit. Passerini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Łapy - Border Goli 2:1

33e minuut.
Passerini passt de bal in één keer door. Mielczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Varnæs verovert de bal door een tackle van achteren. Varnæs geeft de bal voor. Megyeri krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Anghelache passt de bal met de wreef. Varnæs is nu in balbezit. Bica is nu in balbezit. Varnæs onderschept slim de pass. Varnæs haalt uit met een fantastische trap. Chirilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gic komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wielkie Łapy 39%, Border Goli 61%.
Wielkie Łapy - Border Goli 2:1

55e minuut.
Mielczarek kopt de bal weg. Passerini geeft een hoge lob. Anghelache kopt de bal weg. Megyeri is nu in balbezit. Megyeri geeft de bal voor. Chirilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Varnæs maakt een snoekduik en kopt de bal. Chirilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Łapy - Border Goli 3:1

59e minuut.
Varnæs met een sublieme pass. Czorny is nu in balbezit. Gic onderschept slim de pass. Gic draait met de bal, schiet en ... de Deus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Łapy - Border Goli 3:2

65e minuut.
Ameixa met een sublieme pass. Varnæs is nu in balbezit. Varnæs passt de bal in één keer door. Megyeri is nu in balbezit. Megyeri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Encuţescu rent richting de bal. Dziewulski verovert de bal door een tackle van achteren. Dziewulski passt de bal met de wreef. Megyeri is nu in balbezit. Megyeri draait met de bal, schiet en ... Chirilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Varnæs bereikt de bal nog maar net als eerste. Varnæs draait met de bal, schiet en ... Chirilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Łapy - Border Goli 4:2

75e minuut.
Cibra is nu in balbezit. Megyeri verovert de bal door een tackle van achteren. Megyeri met een sublieme pass. Varnæs bereikt de bal nog maar net als eerste. Varnæs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Inworp. Dutka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Passerini geeft een hoge lob. Gic is nu in balbezit. Gic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Lebrun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebrun geeft de bal voor. Anghelache rent richting de bal. Anghelache schiet op doel. Chirilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wielkie Łapy 47%, Border Goli 53%.
Wielkie Łapy - Border Goli 4:2