Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Negry Korniszon
smuda 2 Tactiek ooo
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 47.8
uitstekend Schieten solide
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Wydra met een snelle inworp. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok passt de bal zonder na te denken. Moilanen is nu in balbezit. Moilanen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - Korniszon 1:0

8e minuut.
Grędkiewicz passt de bal zonder na te denken. Keltanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Moilanen onderschept slim de pass. Moilanen draait met de bal, schiet en ... Banu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - Korniszon 2:0

12e minuut.
Wydra bereikt de bal nog maar net als eerste. Grędkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Grędkiewicz speelt de bal door. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Brzozowski rent richting de bal. Brzozowski passt de bal zonder na te denken. Lill rent richting de bal. Lill draait met de bal, schiet en ... Ferrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - Korniszon 2:1

16e minuut.
Ilie verovert de bal door een tackle van achteren. Ilie geeft de bal voor. Karolek heeft problemen om de bal te vangen. Moilanen rent richting de bal. Moilanen schiet op doel. Banu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - Korniszon 3:1

39e minuut.
Theodorescu passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Norenberg de bal onder controle te krijgen. Grędkiewicz is nu in balbezit. Grędkiewicz speelt de bal door. Sadlok is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Relmuantv geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Moilanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Moilanen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - Korniszon 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negry 45%, Korniszon 55%.
Negry - Korniszon 4:1

47e minuut.
Daar is Lill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilie is nu in balbezit. Ilie speelt de bal door. Moilanen rent richting de bal. Moilanen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Lill rent richting de bal. Ilie onderschept slim de pass. Ilie passt de bal met de wreef. Moilanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Moilanen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Norenberg passt de bal in één keer door. Diamandi is nu in balbezit. Diamandi geeft een hoge lob. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Grędkiewicz onderschept slim de pass. Grędkiewicz geeft de bal voor. Karolek kan de bal niet met de borst controleren. Sadlok rent richting de bal. Sadlok haalt uit met een fantastische trap. Banu bokst de bal weg.

66e minuut.
Relmuantv bereikt de bal nog maar net als eerste. Relmuantv geeft de bal voor. Daar is Moilanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moilanen draait met de bal, schiet en ... Banu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - Korniszon 5:1

73e minuut.
Moilanen passt de bal in één keer door. Relmuantv rent richting de bal. Relmuantv met een sublieme pass. Sadlok rent richting de bal. Sadlok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Caps speelt de bal door. Grędkiewicz rent richting de bal. Grędkiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Moilanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moilanen haalt uit met een fantastische trap. Banu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Daar is Keltanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moilanen rent richting de bal. Moilanen passt de bal in één keer door. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Turkowski komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Gherghina is nu in balbezit. Gherghina geeft een hoge lob. Inworp. Relmuantv met een snelle inworp. Norenberg geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negry 33%, Korniszon 67%.
Negry - Korniszon 5:1