Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Korniszon Negry
ooo Tactiek smuda 2
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 54.5
solid Schieten very good
adequate Passen solid
good Verdedigen excellent


10e minuut.
Ilie kopt de bal weg. Brzozowski is nu in balbezit. Brzozowski probeert naar een medespeler te passen. Lill rent richting de bal. Lill haalt uit met een fantastische trap. Ferrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Daar is Afilipoaiei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilie probeert naar een medespeler te passen. Moilanen rent richting de bal. Moilanen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Relmuantv rent richting de bal. Relmuantv geeft de bal voor. Daar is Gherghina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moilanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Moilanen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Korniszon - Negry 0:1

39e minuut.
Grędkiewicz met een sublieme pass. Diamandi rent richting de bal. Diamandi passt de bal zonder na te denken. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korniszon 62%, Negry 38%.
Korniszon - Negry 0:1

49e minuut.
Lill heeft problemen om de bal te vangen. Ilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilie met een sublieme pass. Relmuantv is nu in balbezit. Relmuantv geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Gherghina geeft de bal voor. Wydra rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Relmuantv. Relmuantv krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Diamandi rent richting de bal. Diamandi geeft de bal voor. Sadlok kopt de bal weg. Moilanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Moilanen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Turkowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korniszon 56%, Negry 44%.
Korniszon - Negry 0:1